Vineri, 09 ianuarie 2015 la ora 15:30

Mult iubita Mea fiică, este timpul ca toți creștinii din toată lumea să se unească împotriva disprețului pe care miliarde de oameni îl arată față de Adevăr – de Sfântul Cuvânt al lui Dumnezeu.

Orice păcat împotriva lui Dumnezeu este acum considerat a fi acceptabil în Ochii Mei. Curând, păcate care pentru Mine sunt respingătoare vor fi prezentate ca fiind sfinte în Ochii Mei, însă aceasta nu poate fi adevărat. Când prezentați ceva care nu provine de la Mine și îl plasați înaintea Mea, în Bisericile Mele, atunci Îmi provocați o mare durere.

Pentru creștini nu a fost niciodată mai dificil ca acum să urmeze Calea Mea Spinoasă. Minciuni, minciuni, minciuni vi se servesc în Numele Meu, dar voi nu trebuie să uitați niciodată Învățăturile Mele căci altfel veți fi înșelați de către cei care complotează împotriva Cuvântului lui Dumnezeu. A fi creștin înseamnă mult mai mult decât să te declari creștin. Dacă ești creștin cu adevărat atunci vei face tot ce v-am învățat Eu și vei urma Sfânta Doctrină conținută în Sfânta Evanghelie. Să cunoști Cuvântul Meu este una, dar să faci ceea ce v-am învățat Eu este cu totul alta.

Niciodată nu este ușor să vă iubiți unul pe altul, din cauză că există păcat. Să-i iubiți pe dușmanii voștri este foarte greu, dar dacă vă rugați pentru harurile de a face asta, atunci veți simți cum crește iubirea voastră pentru Mine. Dacă Mă iubiți cu adevărat atunci veți fi liberi de ură și apoi veți găsi adevărata pace a minții și a sufletului. Dar dacă îi permiteți satanei să vă ispitească să-i urâți pe alții, veți cădea într-o întunecime îngrozitoare. Ura este ca o buruiană care crește și se răspândește rapid. Dacă ura puroiază în suflet, în cele din urmă îl va devora în întregime. Ea va aduce cu sine o neliniște supărătoare; cei care sunt plini de ură nu-și vor găsi niciodată pacea. Ura hrănește ura, și se transmite rapid de la un suflet la altul. Odată ce satana s-a sălășuit în aceste suflete, nu le va mai părăsi niciodată, decât dacă ele se căiesc și regretă cu adevărat.

Iubirea elimină orice formă de ură; dacă însă nu vă îndepărtați sufletul de cei care incită la ură, veți fi aruncați în disperare. Eu nu pot salva un suflet care nu se căiește pentru faptele sale rele. Eu vă aștept confesiunea și, când veți veni la Mine și Mă veți ruga să vă eliberez de blestemul urii, Eu vă voi întinde Mâna și vă voi trage în Refugiul Meu de Pace.

Pacea și iubirea pot veni doar de la Dumnezeu. Căutați-Mă întotdeauna pe Mine, pentru că Eu sunt Iubirea. Dacă iubirea nu există în suflet, Eu sunt absent.

Isus al vostru