Miercuri, 14 ianuarie 2015 la ora 15:40

Mult iubita Mea fiică, atunci când un copil cu părinți iubitori simte iubirea lor, el va primi un sentiment înălțător de liniștire și familiaritate.

Când un copil are șansa să aibă părinți iubitori, iubirea lui izvorăște dintr-un adânc sentiment de încredere. Încrederea este absolută. Același lucru este valabil și pentru oricare suflet viu care Mă iubește pe Mine în mod necondiționat. Iubirea Mea pentru ei este de nezdruncinat. Încrederea este cheia iubirii adevărate. Eu îi iubesc pe fiecare dintre copiii Mei, deși nu întotdeauna ei au iubire pentru Mine.

Iubiți-Mă pe Mine și veți simți pacea. Iubiți-Mă pe Mine și îi veți iubi pe toți cei care sunt copii ai lui Dumnezeu. Această iubire este un lucru natural. Fără el nu puteți fi desăvârșiți.

Când Eu sunt în voi, veți vedea lumea așa cum o văd Eu, cu toată măreția ei și cu toate imperfecțiunile ei. Veți recunoaște obstacolele pe care le întâmpină omenirea și veți simți nefericire când vedeți ură, pentru că ura este opusul iubirii.

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă ca iubirea lui Dumnezeu să rămână vie în lume, pentru că fără ea vă veți simți dezolați și însingurați.

Iubiți-Mă pe Mine așa cum îi iubesc Eu pe toți copiii lui Dumnezeu, și Eu voi revărsa mari Daruri peste voi iar voi veți înfrânge răul în toate formele lui.

Iubitul vostru Isus