Vineri, 16 ianuarie 2015 la ora 11:10

Mult iubita Mea fiică, niciodată nu se poate trece peste Voia Mea pentru că ea este veșnică.

Omul s-a răzvrătit împotriva lui Dumnezeu în foarte multe moduri, dar când voia omului intervine peste Voia lui Dumnezeu, toți aceia care au înfruntat Voia lui Dumnezeu vor pierde totul. Cei cu inima blândă și care Mă vor accepta după Avertisment, vor câștiga lumea.

Lumea care va veni este fără sfârșit și va fi lipsită de orice păcat. Glorie tuturor celor care își câștigă moștenirea lor de drept, pentru că asta era parte a Planului Tatălui Meu încă de la începuturi – Planul Divin pe care omul nu îl cunoaște în întregime.

Este important ca fiecare dintre voi să lupte cu ispita păcatului, chiar dacă acest lucru nu va fi niciodată ușor. Continuați să Mă chemați pe Mine atunci când considerați că Mi-ați greșit. Eu sunt mereu acolo și vă voi ierta orice păcat cu excepția păcatului veșnic al blasfemiei împotriva Duhului Sfânt. Tot ceea ce trebuie voi să faceți este să apelați la Mine.

Această lume a Mea este plină de răutăți, înșelăciuni și de spiritul răului, însă există în ea și iubire. Iubirea pe care omul o are pentru fratele lui este cea care Mă păstrează prezent printre voi, iar rugăciunea este ceea ce ține răul în frâu.

Eu nu vă cer să renunțați la viața voastră stând în rugăciune toată ziua, în fiecare zi, pentru că nu asta este ceea ce cer Eu de la voi. Tot ceea ce Eu vă cer este să apelați la Mine pentru ajutor și să dați slavă lui Dumnezeu. Pentru ca Promisiunea Mea față de lume să se împlinească și pentru ca fiecare dintre voi să poată avea viață veșnică, tot ceea ce trebuie să faceți este să respectați Legile lui Dumnezeu așa cum sunt ele prevăzute clar în cele Zece Porunci.

Urmați-Mă pe Mine, Isus al vostru, și amintiți-vă tot ceea ce Eu v-am învățat. Degeaba declarați că Mă iubiți dacă voi respingeți Cuvântul lui Dumnezeu. Trebuie mai întâi să vă iubiți unii pe alții și să nu le faceți altora ceea ce vouă nu v-ar plăcea să vi se facă. Trăiți Cuvântul Meu prin gândurile voastre, faptele și acțiunile voastre și atunci veți fi cu adevărat ai Mei. Ura nu joacă nici un rol în Lucrarea Mea deși tot ceea ce am spus Eu când umblam pe pământ a atras multă critică pentru că oamenii nu voiau să își schimbe viețile. Azi, Cuvântul Meu este respins pentru că oamenii nu vor să respecte Adevărul. În schimb, ei justifică păcatul, pentru ca astfel să nu fie necesar să-și schimbe viața. Deci, nimic nu s-a schimbat de fapt.

Robia păcatului, când omul se subjugă el însuși influenței satanei, n-a fost niciodată mai puternică decât acum. Rupeți-vă acum de această legătură și căutați-Mă pe Mine. Rețineți că vi se pot ierta păcatele doar cât sunteți în viață – nu și după ce părăsiți acest pământ.

Când va accepta omul Cuvântul lui Dumnezeu și va înțelege că tot ceea ce a zis El este adevărat? Tot ceea ce El a zis că va face este adevărat, și tot ce vă spun Eu acum este adevărat. Din păcate mulți dintre voi nu vor asculta deloc iar când vă veți da seama de Adevăr va fi prea târziu. Voi trebuie să vă protejați de acum viitorul, trăind după Cuvântul lui Dumnezeu.

Al vostru Isus