Duminică, 18 ianuarie 2015 la ora 12:45

Mult iubita Mea fiică, atunci când omul, indiferent din ce motiv, rătăcește departe de Mine, el nu-și va găsi niciodată pacea adevărată. Când omul descoperă Cine Sunt Eu i se umple inima de iubire față de Mine. Un om care își pune toată încrederea în Mine va îndura orice fel de suferință, pentru că Eu îl voi elibera.

Cuvântul lui Dumnezeu provoacă mare dezbinare între cei cu credința slabă. Cei care cred în Mine vor simți o mare durere în inima lor când vor vedea opoziția față de Cuvântul lui Dumnezeu. Această durere este a Mea. Dacă voi credeți în Mine veți simți în sufletele voastre iubirea pe care Eu o am pentru voi. Deschideți-vă mereu inima către Mine. Întâmpinați-Mă cu speranță și nu cu teamă. Acceptați-Mă pentru Cine Sunt Eu și pentru Cuvântul dat vouă, și apoi trăiți-vă viața exact așa cum a fost lăsat în Sfânta Biblie, iar Eu vă voi aștepta.

Dacă respingeți Învățăturile Mele și îmbrățișați păcatul, asta va fi căderea voastră. Numai Eu cunosc ziua sau ora când voi vă veți da ultima suflare. Voi trebuie să fiți pregătiți tot timpul. Voi trebuie să Mă rugați, cât de des puteți, să vă iert păcatele. Eu îi iert chiar și pe cei mai înrăiți păcătoși, așa că nu trebuie să vă fie niciodată frică de Milostivirea Mea. Temeți-vă doar de ceasul în care trebuie să stați înaintea Mea și să dați seamă pentru toate greșelile comise împotriva lui Dumnezeu. Dacă voi, până în acel moment, nu v-ați răscumpărat în Ochii lui Dumnezeu, nu va mai exista o a doua șansă ca să o faceți.

Isus al vostru