Marți, 27 ianuarie 2015 la ora 14:35

Multiubita Mea fiică, motivația nu joacă nici un rol în mintea celor care vor respinge cu hotărâre Cuvântul lui Dumnezeu, incluzându-i aici pe cei care oricum sunt împotriva Mea și pe cei care nu vor rămâne fideli în întregime Cuvântului. Puteți spune că sunteți ai Mei doar cu întreg trupul – și nu numai cu o parte a trupului vostru. Voi nu puteți spune că Mă iubiți doar cu o parte a voastră. Voi ori Mă iubiți ținând seama de Cuvântul Meu, ori nu Mă iubiți deloc.

Când Mă trădați pe Mine, veți face acesta justificându-vă motivele pentru care veți accepta minciunile despre Cine Sunt Eu, Ce Sunt Eu și Ce spun Eu. Voi Mă veți da afară și veți aduce acuzații false împotriva Mea așa cum au făcut și strămoșii voștri înainte de voi. Veți folosi Cuvântul Meu în funcție de propriile voastre interpretări și apoi îi veți acuza pe cei drepți de lipsă de caritate. Mă veți chinui trădând Trupul Meu și veți aduce o teribilă durere și suferință asupra celor pe care voi îi acuzați de erezie în Numele Meu Sfânt.

Motivația va fi lăsată la o parte în timp ce voi veți fabrica orice scuză ca să urmați o cale în direcția opusă celei care a fost deschisă pentru voi prin Moartea Mea pe Cruce.

Satana este marele acuzator al copiilor lui Dumnezeu și, când este prezent în sufletele celor pe care îi infestează, el va născoci toate acuzațiile posibile împotriva copiilor lui Dumnezeu cu scopul de a discredita Cuvântul Meu. El vă va înșela ca să vă determine să ignorați Iubirea pe care o are Dumnezeu pentru voi. El va distruge orice urmă de credință pe care o mai aveți dacă voi îi permiteți aceasta. El va profita de voința voastră liberă – un drept dat vouă de către Dumnezeu – și vă va face să credeți că puteți trăi o viață fără Dumnezeu.

Al vostru Isus