Joi, 29 ianuarie 2015 la ora 21:30

Mult iubita Mea fiică, Romano-catolicii și Evreii vor fi cei care vor avea de înfruntat cea mai mare opoziție în vremurile ce urmează. Ei vor suferi discriminare, opoziție și ură, pe măsură ce apostazia sugrumă omenirea. Vocile lor vor fi reduse la tăcere în timp ce neadevărurile vor devora mințile copiilor lui Dumnezeu atunci când cel rău va înșela lumea ca aceasta să respingă Cuvântul lui Dumnezeu.

Acești doi martori vor continua să proclame Adevărul prin aceia dintre ei care sunt suficient de puternici ca să răspândească Focul Duhului Sfânt, până când Marea Zi a Domnului va coborî asupra omenirii. Spiritul lui Enoh și Ilie va inunda sufletele lor și ei vor provoca indignare atunci când vor da mărturie despre Dumnezeu, Adevăr și Viață, pe care miliarde de oameni le vor respinge. După cum a fost prezis, acești doi martori vor avea parte de opoziție și lupte împotriva lor, dar vai de omul care încearcă să îi distrugă pentru că Dumnezeu îi va pedepsi pe dușmanii Lui pentru a le permite acestora doi să țină aprinsă flacăra Iubirii Sale în lumea care va fi acoperită de întunericul apostaziei.

Enoh și Ilie nu vor fi prezenți în formă omenească, dar să știți aceasta. Ei vor fi prezenți în sufletul acestor doi martori, iar prin suferința lor Dumnezeu îi va mântui pe cei care sunt orbi față de Adevăr.

Niciodată să nu vă temeți de Adevăr, temeți-vă doar de cei care sunt plini de o asemenea ură față de Mine, Isus Cristos, încât ei se vor preta la orice act nelegiuit cu scopul de a-i reduce la tăcere pe acești doi martori. Însă ei nu vor avea impact pentru că Focul Duhului Sfânt va ieși din gurile martorilor ca o sabie și va străpunge inimile celor care au cea mai mare nevoie de Milostivirea lui Dumnezeu. Apoi, când va sosi timpul, aceste două religii vor fi interzise și cei care vor îndrăzni să le practice în mod deschis vor fi acuzați de comiterea unei infracțiuni. Templele lor vor fi arse până în temelii și vor deveni mormane de cenușă iar lumea va fi încântată de distrugerea Credincioșilor lui Dumnezeu și va sărbători dispariția lor.

După aceasta, sunetul Glasului lui Dumnezeu va fi auzit în fiecare colț al lumii și din cenușă se va înălța Noul Început, Noul Ierusalim, o lume nouă, pură, fără de păcat.

Al vostru Isus