Sâmbătă, 07 februarie 2015 la ora 21:37

Mult iubita Mea fiică, lupta Mea pentru a aduce pacea tuturor copiilor lui Dumnezeu și pentru a duce fiecare persoană în slava Noului Cer și Pământ se intensifică. Eu voi lupta până la sfârșit pentru a salva omenirea de răutățile care au fost revărsate asupra ei de către dușmanul Meu.

Eu vă cer tuturor celor care Mă iubiți și susțineți Cuvântul Meu să rămâneți puternici în fața urii împotriva Cuvântului Meu Sfânt, la care veți fi martori. Dacă voi respingeți Cuvântul Meu atunci voi Mă respingeți pe Mine, căci nu ați reușit să întelegeți sensul Morții Mele pe Cruce.

A trăi o viață în Mine necesită un mare curaj și putere, pentru că voi nu veți fi niciodată lăsați în pace atunci când vă declarați deschis credința în Mine.

Eu sunt singura voastră consolare reală într-o lume care este împotriva Mea. Eu sunt colacul vostru de salvare în vremea apelor tulburi. Eu sunt Viața însăși și toate lucrurile bune provin de la Mine. Răul, sub nicio formă a lui, nu poate proveni de la Mine căci aceasta este imposibil. Până când lumea nu acceptă că satana există, nu va accepta niciodată Existența lui Dumnezeu.

Satana și toți îngerii căzuți alungați din Rai de Preaiubitul Meu Tată creează ură în sufletele celor care permit păcatului să îi sugrume. Din păcatul mândriei își trag originea celelalte păcate. Mândria a fost prăbușirea lui Lucifer. Mândria este păcatul prin care omul se aliniază cu cel rău. Mândria va constitui prăbușirea omenirii.

Pentru a Mă iubi, voi trebuie să Mă iubiți necondiționat și aceasta nu este un lucru ușor. A Mă iubi pe Mine înseamnă a adera la Cuvântul lui Dumnezeu. Dacă voi deviați de la aceasta, iubirea voastră față de Mine se va stinge până când, în final, voi veți trăi după propriile voastre reguli.

Al vostru Isus