Marți, 10 februarie 2015 la ora 14:36

Iubiții mei copilași, este important ca voi toți să recitați rugăciunile Cruciadei și PreaSfântul meu Rozar ca parte a rugăciunilor voastre zilnice. Puteți spune oricare rugăciuni pe care le alegeți, nu neapărat toate rugăciunile, ci pe acelea care sunt conforme cu dorințele voastre. PreaSfântul meu Rozar trebuie recitat zilnic, împotriva influenței celui rău.

Rugăciunea vă aduce mai aproape de Dumnezeu și protejează sufletele tuturor celor care cer protecția Fiului meu împotriva puterii înșelătorului. Rugăciunea este arma cea mai puternică împotriva răului și nu trebuie să subestimați niciodată puterea pe care ea o aduce.

Rugați-vă pentru protecția Bisericii Fiului Meu pe pământ și cereți-i Fiului meu să acorde Îndurare fiecăruia dintre cei care încearcă să o răstignească. Această Biserică – Trupul și Templul Fiului meu – este calea prin care i se va aduce toată slava lui Dumnezeu. Învățăturile, Cuvântul și Sfânta Euharistie – care este Trupul și Sângele Fiului meu, Isus Cristos – au fost Daruri oferite omenirii pentru salvarea sufletelor. Trebuie să susțineți Adevărul și să vă pregătiți să acceptați Milostivirea Fiului meu.

Vă rog cu insistență să vă rugați pentru sufletele care resping Adevărul și să Îl implorați pe Fiul meu să reverse Milostivirea Sa asupra sufletelor lor. Fiul meu este Viața. Toată Viața provine de la El. Dacă Îl respingeți pe Fiul meu voi nu veți susține viața în Împărăția Sa ce va veni.

Fiul meu mi-a cerut să pledez pentru rugăciunile voastre pentru sufletele celor care Îl vor respinge pe El. El va asculta rugăciunile pe care voi le oferiți pentru toți cei dragi ai voștri și pentru cei care nu vor putea să accepte Lumina când ea va străluci ca un far și va acoperi umanitatea.

Sufletele care sunt aprinse cu iubire și umilință – necesare pentru a-L primi pe Fiul meu – se vor bucura. Cei care au întuneric în suflet vor ocoli Lumina căci pentru ei va fi dureros să vadă Adevărul. Rugați-vă din toată inima, acum și în fiecare zi de acum încolo, pentru sufletele care au cea mai mare nevoie de Milostivirea Fiului meu.

Fără rugăciunile voastre mulți vor fi pierduți și pentru eternitate vor tânji după compania Fiului meu, însă pentru ei El nu va mai fi de găsit.

Vă las cu iubirea mea, cu protecția și cu pacea mea. Vă rog, răspundeți la chemarea mea pentru salvarea sufletelor.

Iubita voastră Mamă,
Maica Mântuirii