Miercuri, 11 februarie 2015 la ora 15:16

Mult iubita Mea fiică, foarte mulți M-au scuipat în Față, M-au blestemat și M-au contestat când eram pe pământ și continuă să o facă până în ziua de azi.

Fiecare Dar care a fost oferit umanității prin văzători, vizionari și profeți ai lui Dumnezeu a fost respins de către majoritate. În curând omul va găsi cu dificultate Flacăra Adevărului, chiar dacă poate o va căuta. Dușmanii Mei se vor bucura și vor sărbători în timp ce Martorii Mei de pe pământ vor fi azvârliți la pământ și călcați în picioare. O, cât de nerecunoscătoare sunt inimile reci ale oamenilor și cât de puțină dragoste au ei pentru Mine.

Pedeapsa Mea va cădea curând și Eu îi voi separa pe cei a căror dragoste pentru Mine rămâne vie, de sufletele care Mă resping. Intervenția Mea va fi rapidă și vai de omul care Mă blestemă, pentru că îl voi arunca din Sânul Inimii Mele Sfinte și el va rămâne să rătăcească printre fiarele care bântuie pământul căutând sufletele după care tânjesc pentru a le putea distruge.

Astăzi Domnul tău a vorbit și astăzi este ziua în care vor începe schimbările care au fost prezise. Milostivirea Mea se va revărsa în torente uriașe în fața voastră, dar după aceasta voi vă veți alege singuri destinul. Cei care au permis urii să se cuibărească în sufletul lor Mă vor respinge fără ezitare. Cei cu suflete călduțe nu vor avea Harurile pentru a-Mi rămâne loiali Mie și ei de asemenea Mă vor respinge.

Eu v-am dat vouă Cuvântul, Adevărul, și mulți M-au blestemat din acest motiv. Doar atât vă pot dărui înainte de Măreața Zi. Acum luați ceea ce v-am dăruit și amintiți-vă fiecare Cuvânt, pentru că Timpul Meu este aproape și doar atât vă pot dezvălui înainte de a veni să despart oile de capre.

Aceia dintre voi care Mă blestemă vor fi blestemați. Aceia care cred în Mine vor avea Viață Veșnică. Suferiți în Numele Meu și Eu vă voi înălța în Împărăția Mea care va veni.

Ziua Primei Învieri se apropie și aceia care nu Mă vor accepta vor fi aruncați în afară pentru veșnicie. Mânia Mea este mare în aceste timpuri și dacă ați putea vedea griul murdar și sufletele întunecate ale acelora cu inimile călduțe, acest lucru v-ar face să plângeți. Din păcate, majoritatea sufletelor se află în întuneric și dacă ați vedea aceasta ați muri din cauza șocului, atât de gravă este starea sufletelor omenirii.

Al vostru Isus