Joi, 12 februarie 2015 la ora 18:00

Mult iubita mea fiică, le cer tuturor creștinilor din toate părțile lumii ca de acum să petreacă și mai mult timp în rugăciune, pentru puterea de a învinge păcatul care ștrangulează lumea, care aduce cu sine suferință și lasă în urma sa tot felul de greutăți.

Păcatul poate fi distrus prin rugăciune. Rugăciunea este arma cea mai puternică împotriva răului și cu cât mai mult vă întoarceți spre Mine, Isus al vostru, cu atât mai mult pot Eu să îl înving pe dușmanul Meu. Eu nu vă cer vouă nimic ce ar putea să vă împovăreze inima, ci vă cer doar să Mă chemați pe Mine ca să-i ajut pe păcătoși să evite nelegiuirile care se pot ivi în inimile lor în orice moment.

Puterea lui satana este acum în acel punct în care el îi manevrează cu ușurință pe cei care nu au credință sau încredere în Dumnezeu. El îi îmboldește și îi ispitește cu orice ocazie. În ochii lui satana, omul este imaginea în oglindă a lui Dumnezeu, care l-a creat pe om după Chipul și Asemănarea Sa. Satana urăște fiecare ființă umană cu o intensitate care v-ar putea tăia răsuflarea. Doar omul care rămâne vigilent la tacticile lui poate vedea Adevărul, căci răul poate lua multe forme. Doar omul care este deschis spre Cuvântul lui Dumnezeu – care Îl cunoaște și Îl iubește pe El – poate să pareze influența înșelătorului prin puterea rugăciunii.

Rugăciunea îl îngrozește pe cel rău și slăbește strânsoarea pe care el o are asupra omenirii. Rugăciunea este mai puternică decât sabia folosită în luptă, pentru că ea nu doar îl rănește ci chiar îl distruge pe dușman.

Isus al vostru