Vineri, 13 februarie 2015 la ora 18:00

Mult iubita Mea fiică, prin Puterea Prea Sfintei și Binecuvântatei Treimi, Eu declar că v-am dat Adevărul. Eu v-am umplut inimile și sufletele cu Darurile promise omenirii prin Cartea Adevărului.

Acum, să luați Darul Meu al Adevărului, împreună cu toate celelalte Daruri date vouă prin această Misiune, și să le acceptați cu recunoștință. Trăiți Cuvântul lui Dumnezeu. Acceptați aceste Mesaje și trăiți-vă viața conform cu acestea.

Misiunea Mea de a salva umanitatea este aproape completă. Rămășița s-a format. Vi s-au dat Darurile Peceții Dumnezeului celui Viu, ale Medaliei Mântuirii și ale Cruciadei de Rugăciune. Ele vor fi armura voastră împotriva dușmanului Meu. De acum încolo Eu voi vorbi cu voi doar din când în când și numai prin intermediul Rămășiței. Acum voi sunteți pregătiți să vă luați armura și să luptați pentru a păstra în viață Cuvântul Meu în locurile pustiirii.

Planul Meu este acela de a Mă asigura că voi toți răspândiți Cuvântul Meu și contemplați ceea ce Eu v-am dat. Eu nu voi părăsi niciodată Misiunea Mea finală, pentru că aceasta este imposibil. Fiți răbdători și încredeți-vă total în Mine. Aceste Mesaje vă vor aduce mare mângâiere și consolare în zilele de mari încercări spirituale. Fiți recunoscători pentru Milostivirea Mea.

Duhul Sfânt vă va ghida și vă va proteja iar Eu vă voi da mângâierea de care veți avea nevoie pentru a rezista în fața dificultăților pe care le veți avea de înfruntat în vremurile care vin.

Vă mulțumesc, micuții Mei, pentru că ați acceptat Intervenția Mea. Acum depinde de voi să răspândiți Adevărul. Eu vă iubesc, vă prețuiesc și aștept cu dor Ziua Cea Mare a Domnului când Eu voi uni lumea și vă voi conduce în Noua Mea Împărăție de pe pământ.

Vă binecuvântez și vă dau curaj, înțelepciune, cunoaștere și Haruri pentru a continua Lucrarea Mea pe pământ.

Mult iubitul vostru Isus,
Mântuitorul și Răscumpărătorul omenirii