Marți, 17 februarie 2015 la ora 17:00

Dragii mei copilași, vi s-au dat Rugăciunile, Darurile și armura pentru a merge înainte în pregătirea pentru A Doua Venire a scumpului meu Fiu, Isus Cristos.

Rămășița Sa a fost formată și ea va continua să crească peste tot în lume, astfel ca sufletele să poată fi salvate. În timpurile ce vor urma, Rămășița lui Dumnezeu din orice colț al lumii va păstra Adevărul Sfântului Său Cuvânt. Rămășița, binecuvântată cu darurile Duhului Sfânt, va domoli prin rugăciunea și sacrificiile ei mânia lui Dumnezeu, atunci când Marea Zi a Domnului va coborî asupra lumii.

Nu trebuie să uitați niciodată că Dumnezeu vă iubește pe fiecare, însă din cauza opoziției care va fi arătată față de copiii lui Dumnezeu, vouă nu vă va fi ușor să rămâneți fideli Cuvântului.

Rămășița lui Dumnezeu, indiferent de crez sau națiune, se va uni în zilele care vin, când va fi suprimată orice mențiune a Cuvântului Sfânt. Dumnezeu va comunica cu voi prin această Misiune atunci când veți avea nevoie de mângâiere, astfel ca El să poată să reverse asupra voastră Harurile necesare pentru a vă susține credința.

Curaj, dragii mei copilași, totul este în Mâinile Fiului meu, Cel care va căuta fiecare suflet, inclusiv pe cei mai împietriți dintre voi. Iubirea mea pentru voi toți este infinită și doresc ca voi să folosiți pentru salvarea sufletelor fiecare Dar dat vouă prin Sfintele Evanghelii și prin aceste Mesaje.

Dumnezeu nu își va părăsi niciodată Rămășița și, prin grupurile voastre de rugăciune ca și prin toate celelalte grupuri de rugăciune care provin din comunicare mea cu lumea prin alte misiuni, sufletele pot și vor fi salvate.

Consolați-vă unii pe alții în momentele de încercare spirituală și Dumnezeu vă va ghida la fiecare pas al drumului. Eu, Mama Mântuirii, voi rămâne protectoarea voastră și voi răspunde fiecărei cereri pe care mi-o faceți. Eu voi rămâne alături de voi până în Ziua în care Fiul meu va reveni ca să revendice Împărăția Sa de pe pământ.

Vă mulțumesc că răspundeți cu credință, speranță și încredere chemării mele și a Fiului meu.

Preaiubita voastră Mamă,
Mama Mântuirii