Sâmbătă, 20 noiembrie 2010 la ora 07:20

Fiica Mea, spune-le copiilor Mei că șarpele stă gata să sară. Ei nu-și pot permite să cadă în capcana lui haină, de unde nu mai există cale de întoarcere.

Șarpele are multe măști. Discipolii lui, cu creierul spălat de către ai lor prin promisiunile de putere și glorie, complotează acum să provoace o serie de evenimente în toată lumea, care vor cauza peste tot o nemăsurată tristețe, durere și nenorocire.

Copiii Mei nu vor fi cu nimic mai deștepți. Acei copii cărora li s-a arătat Adevărul și care vor fi conduși de Mine, sunt suflete curajoase. Ei încearcă cu disperare să atenționeze lumea asupra acestor grupări îngrozitoare, care s-au răspândit în toate direcțiile, având în minte un singur țel. Presarăți în fiecare țară, prezenți la toate nivelele de putere, ei complotează în secret.

Există și membri nevinovați în societățile acestea malefice, care nu își dau seama de realitatea Adevărului. Ei fac fapte bune, fără să înțeleagă faptele rele pe care seniorii lor le fac în secret. Să nu cădeți în eroare, acești seniori sunt discipoli devotați ai satanei și participă la ritualuri de adorație pe care, dacă alți oameni le-ar vedea, ar vomita de scârbă văzând faptele obscene de adorație satanică și fidelitatea lor la promisiunile celui rău, care stau în centrul organizațiilor lor.

Toți aceia dintre voi care găsiți cuvintele rostite de sufletele Mele curajoase ca fiind amuzante, ascultați-Mă acum: refuzul de a înțelege Adevărul și de a asculta aceste voci curajoase, vă vor distruge viața, credința și traiul. Acești oameni au complotat de foarte mult timp să vă controleze. Activitatea lor este evidentă în multe-multe țări, dar este planificată să se desfășoare astfel încât oamenii care își văd de treabă zi de zi să nu observe ce se întâmplă.

Șarpele va sări ACUM!

Când spun că șarpele e gata să sară, prin asta înțeleg că ACUM. El și armata sa vicleană de bestii mândre și înfometate, pătrund rapid și hotărât în toate domeniile vieții. Ei vă dirijează viețile astfel încât să nici nu vă dați seama de asta. Fiind conduși de amăgitor, ei sunt șireți, eleganți, plini de farmec, buni oratori, nemiloși și au în minte un singur țel. Prin bănci, sisteme moderne de comunicare, armată, instituții religioase și guverne, vor să vă domine pe voi toți. Fiți vigilenți și ascultați-Mă acum.

Nu sunt teorii ale conspirației.

Avertismentul Meu și al copiilor Mei iubiți va fi refuzat ca fiind teoria conspirației. Din păcate, nu este așa. Fiica Mea, această situație nu s-a format dintr-o dată. Acest grup – și acum mă refer doar la un singur grup – complotează și uneltește de sute de ani, recrutând oameni din cele mai înalte eșaloane ale societății. Ei i-au ucis pe aceia care în trecut i-au demascat. De-a lungul secolelor ei au ucis lideri, inclusiv personalități renumite și talentate. Ei sunt frați de sânge și devorează trupul omenirii.

Moaște sataniste

Ei cinstesc moaște obscene și semne perverse, așa cum dorește șarpele. Să nu cădeți în eroare, acesta este un grup puternic și îngrozitor. Sunt atât de puternici încât va fi greu de scăpat din ghearele lor, odată ce traiul, alimentele și banii voștri vor depinde de ei.

Copii Mei, foarte mulți oameni la putere din guverne, bănci, din industria alimentară și din organizațiile de ajutorare nu știu ce se întâmplă și nici nu vor ști până la sfârșitul Marii Strâmtorări, care e gata să aibă loc. Atunci vor vedea că se ivește “fiara” care va aduce schimbări rapide, astfel că voi toți va trebui să luptați așa cum nu ați mai făcut-o niciodată până acum, ca să vă ascundeți de guvernarea sa infamă.

Odată ce fiara și acoliții ei vor exercita controlul asupra banilor voștri, atunci ei vor controla totul, cu o singura excepție. Ei nu pot și nici nu trebuie să încerce să vă fure sufletul. Totuși, exact asta vor încerca să facă.

Toți cei care pun la îndoială acest Mesaj al Adevărului – pe care vi-l trimit din marea Mea dorință de a vă ajuta, de a vă călăuzi și de a vă dezvălui Adevărul – ascultați-Mă acum. Dacă nu dați crezare acestui mesaj, atunci Eu prin rugăciunile pe care le cer prin discipolii Mei, Mă voi ruga ca voi să vedeți Lumina. Vă rog, fiți atenți și vigilenți la semnele acestor fiare avide de putere, care deja salivează după planul și falsa glorie pe care o vor obține.

Să nu vă înșelați, căci controlând posibilitatea voastră de a câștiga bani, ei nu se vor mulțumi doar să controleze accesul vostru la acești bani. Nu, ei vor să controleze ce mâncați, ce beți și unde trăiți. Acum trebuie să faceți următorii pași necesari pentru a vă proteja.

Căutați adăposturi

Vă rog, căutați-vă adăposturi ca grupuri de credincioși. Eu vă voi trimite Lumina ca să vă ajute să supraviețuiți. Începeți să vă produceți singuri alimentele. Adunați alimente, cât de multe puteți și puneți-le deoparte. Începeți să planificați ca și când ați aștepta o furtună. Să știți că întunericul se va lăsa în așa mare măsură, încât pentru a putea supraviețui trebuie să fiți pregătiți.

Ascultați-i pe profeți. Nu faceți greșeala pe care a făcut-o poporul Meu când nu a vrut să asculte de profetul Meu, Noe. Oamenii i-au întors spatele, n-au vrut să-l asculte. Ei și-au trăit viața de zi cu zi, mâncând și râzând și ignorând total soarta îngrozitoare care-i aștepta.

Ridicați-vă acum. Adresați-vă Tatălui Veșnic, lui Dumnezeu cel Atotputernic, pentru îndrumare. Pregătiți-i pe cei din familie pentru întunericul ce se coboară și a cărui adâncime nu v-o puteți imagina acum. Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă pentru curajul de a nu accepta semnul fiarei îngrozitoare. El, prin armata lui infamă, va încerca să va pună pecetea, care pentru început va părea o marcă de identificare. Ea vă va fi dată și prezentată ca esențială pentru a putea scoate bani, pentru a cumpăra alimente, pentru a putea călători, pentru a putea locui în casele voastre, pentru a putea face comerț. Acesta va fi controlul suprem. Voi și conducătorii voștri politici veți fi neputincioși.

Fac apel la cei din mass-media, cei încă necontaminați de către acest grup viclean, să fie atenți și să vadă ce se petrece. Demascați-i pe toți cei care îl susțin pe șarpe și armata lui, dar s-o faceți cu prudență.

Copiii Mei, temeți-vă de acest grup și recunoașteți că ei cu adevărat există și că afirmațiile oamenilor curajoși și puternici care încearcă să-i demaște, sunt adevărate.

Cei care poate se întreabă cum într-un Mesaj din sursă Divină, poate înmuguri o asemenea “inepție” senzațională, le spun: Mai gândiți-vă ! Duceți-vă și citiți Scriptura. Cuvintele conținute în Cartea Tatălui Meu sunt corecte. Ele vă spun evenimentele încă din timpurile vechi. Ele vă dau Adevărul, pentru a vă călăuzi spre Dumnezeu. Cuvintele profeților Mei de atunci și de acum arată întreg Adevărul despre viața ce va veni.

Avertismentele conținute în Cartea lui Ioan – deși mulți oameni de azi o consideră greu de descifrat – se bazează pe evenimentele care se vor desfășura acum.

Cartea Apocalipsei profețește cu exactitate șirul evenimentelor care vor fi declanșate de satana pe măsură ce se apropie timpurile din urmă. Satana știe Adevărul că zilele lui sunt numărate. Însă le spune acelor sărmani copii ai Mei care-l adoră, despre un paradis diferit și mai atractiv decât cel promis de Dumnezeu, care îi așteaptă. De aceea în ultima luptă cu Tatăl Meu Veșnic va face totul ca să fure cât mai multe suflete înainte ca Mânia Tatălui Meu să coboare.

Satana se grăbește foarte tare. Voi să alergați în direcția opusă.

Apărați-vă familia și rugați-vă așa cum nu ați făcut-o de mult timp. Rugăciunea vă apără pe toți. Reînnoiți-vă credința, iar atunci când cele trei zile de întuneric vor coborî pe Pământ, ei, discipolii Mei, vor putea ușor să-și lumineze casele. Acel întuneric îngrozitor, pe care nici un om nu și-l poate închipui, va fi mai negru decât noaptea.

Necredincioșilor și acelora care cântă osanale bestiei: în acel moment ei își vor da seama de Adevăr, pentru că nu vor scăpa de întuneric, când acesta se va coborî.

Sculați-vă copiii Mei și luptați. Creați planuri pentru supraviețuirea trupului și a sufletului, acum când în fața ochilor voștri se desfășoară faptele rele ale acestor oameni.

Mântuitorul vostru iubitor, Isus Cristos