Sâmbătă, 20 noiembrie 2010 la ora 07:20

Fiica Mea, spune-le copiilor Mei că șarpele stă gata să sară. Ei nu-și pot permite să cadă în capcana lui haină, de unde nu mai există cale de întoarcere.

Șarpele are multe fețe. Discipolii lui - pe care i-a supus spălării creierului, promițându-li-se putere și lux - acum țes un complot împreună și pregătesc pentru lumea întreagă o serie de evenimente, care vor provoca peste tot o nemăsurată tristețe, durere și nenorocire.

Copiii Mei nu vor fi cu nimic mai deștepți. Acei cărora li s-a arătat adevărul și pe care Eu îi voi conduce, sunt suflete curajoase. Ei încearcă cu disperare să atenționeze lumea asupra acestor grupări îngrozitoare, care s-au răspândit în toate direcțiile, având în fața ochilor același țel. În toate țările unde sunt răspândiți, sunt prezenți la toate nivelele puterii și complotează în secret.

Există și membri nevinovați în societățile acestea malefice, care nu își dau seama de realitatea adevărului. Ei fac fapte bune fără să înțeleagă faptele celui rău pe care seniorii lor le fac în secret. Să nu cădeți în eroare, acești seniori, conducători, îl urmează cu fidelitate pe satana și la ritualuri de adorație se obligă să-i fie fideli. Alții, dacă ar fi martori la toate acestea, ar vomita de scârbă, văzând faptele obscene ale adorației satanice și fidelitatea arătată pentru promisiunile celui rău, care stau în centrul organizațiilor lor.

Toți cei care, chiar și dintre voi, găsiți cuvintele rostite de sufletele Mele curajoase ca fiind amuzante, fiți acum atenți la Mine: refuzul de a înțelege adevărul și neascultarea acestor voci curajoase, vă vor distruge viața, credința și traiul. Acești oameni au complotat de foarte mult timp să vă controleze. Activitatea lor este evidentă în multe-multe țări, dar este planificată să se desfășoare astfel încât oamenii care își văd de treabă zi de zi, să nu observe ce se întâmplă.

Șarpele stă gata să sară ACUM

Când spun că șarpele e gata să sară, prin asta înțeleg că ACUM. El și armata sa vicleană de bestii mândre și înfometate, pătrund rapid și hotărât în toate domeniile vieții. Ei vă dirijează viețile astfel încât să nici nu vă dați seama de asta. Fiind conduși de amăgitor, ei sunt șireți, eleganți, plini de farmec, buni oratori, nemiloși și au în față doar un singur țel. Prin bănci, sisteme moderne de comunicare, armată, instituții religioase și guverne, vor să vă domine pe voi toți. Fiți vigilenți și ascultați-Mă acum.

Nu sunt teorii ale conspirației.

Avertismentul Meu și al copiilor Mei va fi refuzat ca fiind o teorie a conspirației. Din păcate, nu este așa. Fiica Mea, această situație nu s-a format dintr-o dată. Acest grup - și acum mă refer doar la unul singur - complotează și uneltește de sute de ani, recrutând membrii dintre oamenii cei mai de vază ai societății. Ei i-au ucis pe aceia care în trecut i-au demascat. De-a lungul secolelor au ucis șefi de guverne și de state și printre ei au fost personalități renumite și talentate. Ei sunt frați de sânge și devorează trupul societății.

Moaște sataniste

Ei cinstesc moaște obscene și semne perverse, pentru că aceasta este dorințele șarpelui. Să nu cădeți în eroare, acesta este un uriaș grup înfiorător. Sunt atât de puternici, încât va fi greu de scăpat din ghearele lor, atunci când li se vor încredința traiul, alimentele și banii voștri.

Copii Mei, mulți oameni la putere din guverne, bănci, din industria alimentară și din organizațiile de ajutorare nu știu ce se întâmplă și nici nu vor ști până la sfârșitul Marii Strâmtorări, care e gata să se desfășoare. Atunci vor vedea că se ivește “bestia” care va aduce schimbări rapide și va trebui ca toți să luptați așa cum nu ați mai făcut-o niciodată până acum, ca să vă ascundeți de guvernarea sa infamă.

Când “bestia” și acoliții ei vor exercita controlul asupra banilor voștri, atunci ei vor controla totul, cu o singura excepție. Nu pot și nici nu trebuie să încerce să vă fure sufletul. Totuși, exact asta vor încerca să facă.

Toți cei care pun la îndoială acest mesaj - pe care vi-l trimit din marea Mea dorință de a vă ajuta și călăuzi, descoperindu-vă Adevărul - ascultați-Mă. Dacă nu dați crezare acestui mesaj, atunci Eu prin rugăciunile pe care le cer prin discipolii Mei, Mă voi ruga ca voi să vedeți lumina. Vă rog, fiți atenți și vigilenți la semnele acestor fiare avide de putere, care deja salivează după planul și falsa glorie pe care o vor obține.

Să nu vă înselați, căci controlând posibilitatea voastră de a face bani nu se vor mulțumi doar să controleze accesul vostru la acești bani. Nu, ei vor să controleze ce mâncați, ce beți și unde trăiți. Acum trebuie să faceți următorii pași necesari pentru a vă proteja.

Căutați adăposturi

Vă rog, căutați-vă adăposturi ca grupuri de credincioși. Vă voi trimite lumina ca să vă ajute să supraviețuiți. Începeți să vă produceți singuri alimentele. Adunați alimente, cât de multe puteți și puneți-le deoparte. Începeți să planificați ca și când ați aștepta o furtună. Să știți că întunericul se va lăsa în așa mare măsură, încât trebuie să vă pregătiți pentru a putea supraviețui.

Ascultați-i pe profeți. Nu faceți greșeala pe care a făcut-o poporul Meu când nu a vrut să asculte de profetul Meu, Noe. Oamenii i-au întors spatele, n-au vrut să-l asculte. Ei și-au trăit viața de zi cu zi, mâncând și râzând și ignorând total soarta îngrozitoare care-i aștepta.

Ridicați-vă acum. Adresați-vă Tatălui Veșnic, lui Dumnezeu cel Atotputernic, pentru îndrumare. Pregătiți-i pe cei din familie pentru întunericul ce se coboară și a cărui adâncime nu o puteți măsura acum. Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă pentru curajul de a nu accepta semnul “fiarei”. El, prin armata lui infamă, va încerca să va pună pecetea, care pentru început va părea o marcă de identificare. Ea vă va fi dată și vor pretinde că este foarte important să o aveți pentru ca să puteți scoate bani, ca să cumpărați alimente, ca să puteți călători, să puteți locui în casele voastre, să puteți încheia afaceri. Acesta va fi controlul suprem. Voi și conducătorii voștri politici veți fi neputincioși.

Fac apel la cei din mass-media, cei încă necontaminați de către acest grup viclean, să fie atenți și să vadă ce se petrece. Demascați-i pe toți cei care îl susțin pe șarpe și armata lui, dar s-o faceți cu prudență.

Copiii Mei, temeți-vă de acest grup și recunoașteți că el cu adevărat există și că afirmațiile oamenilor curajoși și puternici care încearcă să-l demaște, sunt adevărate.

Tuturor celor care poate se întreabă cum dintr-un mesaj dumnezeiesc, poate reieși o asemenea “inepție” senzațională, le spun: Mai gândiți-vă ! Duceți-vă și citiți Scriptura. Ea vă spune încă din timpuri de demult trecute, ce evenimente vor veni. Ea vă da mărturie despre Adevăr, pentru a vă aduce mai aproape de Dumnezeu. Cuvintele profeților Mei de atunci și de acum arată întreg adevărul despre timpurile ce vor veni.

Avertismentul care se găsește în Cartea lui Ioan - deși mulți oameni o consideră greu de descifrat - se bazează pe evenimentele care acum se vor desfășura.

Cartea Apocalipsei profețește cu exactitate șirul evenimentelor care vor fi declanșate de satana pe măsură ce sfârșitul timpului se apropie. El cunoaște adevărul, știe că zilele lui sunt numărate. Însă le spune acelor sărmani copii ai Mei care-l adoră, despre un paradis diferit de cel promis de Dumnezeu și mai atractiv, care ii așteaptă. De aceea în ultima luptă cu Tatăl Meu Veșnic va face totul ca să fure cât mai multe suflete înainte ca mânia Tatălui Meu să lovească.

Satana se grăbește foarte tare. Alergați în direcția opusă. Îndepărtați-l pe el din apropierea familiei voastre și rugați-vă așa cum nu ați făcut-o de mult timp. Rugăciunea vă apără pe toți. Reînnoiți credința voastră, iar atunci când vor coborî cele trei zile de întuneric pe Pământ, ei, discipolii Mei, vor putea ușor să-și lumineze casele. Acel întuneric îngrozitor, pe care nici un om nu și-l poate închipui, va fi mai negru decât noaptea.

Necredincioșilor și acelora care cântă osanale bestiei: în acel moment ei vor recunoaște adevărul, pentru că nu vor scăpa de întuneric, când acesta se va coborî.

Sculați-vă copiii Mei și luptați. Creați planuri pentru supraviețuirea trupului și a sufletului, acum când în fața ochilor voștri se desfășoară faptele rele ale acestor oameni.

Mântuitorul vostru iubitor, Isus Cristos