Vineri, 15 iulie 2011 la ora 17:30

Fiica Mea, atunci când copiii Mei simt iubire în inimi pot fi siguri că Eu sunt prezent în sufletele lor. Iubirea Mea le va da putere copiilor Mei atunci când ei se așteaptă mai puțin. Aceasta e valabil și pentru cei mai mari păcătoși, a căror carapace dură ascunde foarte adesea o inimă sensibilă.

Fiecare persoană de pe pământ este un copil creat de Dumnezeu Tatăl.

Datorită acestui fapt, Lumina există în fiecare persoană, deși uneori ea poate fi foarte slabă atunci când sufletele sunt atrase de întuneric. Cu toate acestea, Lumina Mea este prezentă în ei, pentru că fără ea ar fi un întuneric total, iar ei nu ar putea funcționa. Când sufletele ajung la un grad teribil de întuneric, atunci deseori recurg la sinucidere. Atunci, din cauza slăbiciunii lor sufletești și spirituale, satana le fură sufletele convingându-i să își pună capăt vieții. Mulți discipoli ai Mei nu înțeleg puterea pe care acest întuneric o are asupra sufletelor, de aceea trebuie să se roage mult pentru acești copii care se află într-o stare de deznădejde.

Dumnezeu, Tatăl Meu Veșnic, este atot-milostiv și va ajuta întotdeauna aceste suflete, dintre care multe suferă atât de intens încât mintea lor nu mai are întreaga capacitate de discernământ. Un păcat de moarte poate fi comis doar atunci când o persoană dispune de întreaga capacitate a minții sale, are intenții clare și știe că ceea ce face este greșit. Deci vă rog să nu credeți că astfel de suflete sunt pierdute pentru totdeauna, pentru că multe nu știu ce fac.

Să știți că Eutanasia îl supără pe Tatălui Meu și nu este tolerată, pentru că niciun om nu poate lua conștient viața altuia. Niciun fel de argument nu poate fi adus pentru a justifica aceasta în numele Tatălui Meu. Toleranța poate fi prezentată împreună cu argumentul pentru un tratament uman ca să se justifice această faptă, însă niciun om, ci numai Tatăl Atotputernic, poate decide data morții cuiva, pentru că omul nu are acest drept. Nimeni nu va primi vreodată autoritatea de a comite acest păcat de moarte.

Oamenii aduc tot felul de scuze atunci când iau viața altui om, însă niciuna dintre ele nu va fi acceptată ca justificată în nicio circumstanță. Acest fapt este valabil pentru execuții, întreruperi de sarcină și pentru eutanasie. Opriți-vă cu toții și nu uitați că veți fi judecați aspru dacă încălcați cea mai sacră dintre Poruncile Tatălui Meu: Să nu ucizi!

Amintiți-vă că există doar un singur Dumnezeu și doar El poate hotărî când se poate lua o viață. Încălcați această Poruncă în totală cunoștință de cauză a faptei pe care o comiteți și veți suferi chinurile Iadului pentru eternitate.

Vă implor, nu cedați presiunilor Satanei, care vă îndeamnă permanent să luați viața altora, pentru ca el să le poată fura sufletele, care altfel ar fi fost sortite Împărăției de slavă a Tatălui Meu.

Mântuitorul vostru Divin, Învățătorul și Salvatorul vostru, Isus Cristos