Marți, 19 iulie 2011 la ora 23:45

Fiica Mea multiubită, mă bucur să te văd revenind la programul obișnuit, după ce ai luat o scurtă pauză. Drept rezultat vei deveni mai puternică, dar nu uita, te rog, că tot trebuie să te concentrezi asupra Mea tot timpul.

Iubirea Mea pentru toți copiii Mei este foarte puternică și foarte diferită de iubirea despre care se vorbește cu ușurință în această lume. Copiii Mei simt iubirea Mea atunci când bat la ușa lor și ei Îmi deschid. Când vin la ușa lor, atunci ei au două alegeri: fie Îmi deschid și Mă lasă să intru, fie Mă lasă afară. Atunci când Îmi permit cu adevărat să intru în sufletele lor, Iubirea Mea le cuprinde întreaga ființă. Este o Iubire care îi face să se simtă slabi și, spre surprinderea lor, atât este de intensă și plină de bucurie încât ei nu mai contenesc să le împărtășească celorlalți vestea cea bună.

Discipolii Mei dragi, care Mă iubiți, să știți aceasta: datorită iubirii și devotamentul vostru față de Mine, Eu permit ca iubirea Mea să radieze din voi așa încât să devină molipsitoare și să se răspândească pentru a îmbrățișa alte suflete. Odată ce Mă lăsați în inimile voastre vă voi umple cu harul Duhului Sfânt ca să puteți spune tuturor ceea ce Eu vă spun acum.

În primul rând, Eu vă iubesc cu o mare gingășie în Inimă. În al doilea rând, datorită iubirii Mele, Eu voi distruge răul din lume, astfel încât să aduc pe fiecare copil al Meu înapoi în îmbrățișarea Creatorului vostru veșnic iubitor, Dumnezeu Tatăl.

Vă rog pe voi, discipolii Mei devotați, nu permiteți ca teama să intre în inimile voastre acum când Marele Avertisment se apropie cu fiecare săptămână. Pentru că, atunci când va avea loc acest măreț Act al Îndurării Mele, vă veți bucura. Darul Meu pentru voi este că veți ajunge mai aproape de Inima Mea decât înainte. Aceasta vă va face atât de puternici, încât veți naviga fără nicio ezitare către Noul Paradis de pe pământ, atât de lină va fi această trecere!

Iubirea Mea acum este mai puternică decât oricând, pentru că voi, credincioșii Mei iubiți, faceți tot ce puteți ca să răspândiți Cuvântul Meu. Folosiți orice mijloace pentru a spune oamenilor să se pregătească pentru Marele Avertisment. Voi sunteți curajoși, copiii Mei și aduceți bucurie și fericire Inimii Mele îndurerate, care în fiecare clipă dorește să salveze toate sufletele Mele pierdute.

Mă încred în voi că vă veți ruga cât de mult puteți pentru păcătoșii care nu vor rezista testului pe care Marele Avertisment îl reprezintă pentru ei. Mergeți acum, armata Mea puternică și iubitoare. Arma voastră supremă este iubirea voastră pentru Mine. Veți ști în inimi că Eu sunt acela care vă vorbește și cel care bate la ușa voastră. Voi acum trebuie să bateți la ușile slujitorilor Mei sfințiți peste tot în lume, ca să vă asigurați că ei citesc Cuvântul Meu sfânt.

Al vostru iubit Mântuitor și Salvator Isus Cristos