Miercuri, 20 iulie 2011 la ora 23:00

Fiica Mea, tu ești, precum știi, cea mai puțin plauzibilă vizionară, din cauza lipsei tale de cunoștințe în chestiunile Sacre. Totuși, tu ești mesagerul ales. Trebuie să înțelegi că nu vei putea să-Mi aperi mesajele, neavând nicio autoritate reală, așadar păstrează tăcerea atunci când te vor ruga să explici mesajele Mele.

Te vor provoca și vor încerca să te atragă în dispute religioase, mai ales cele escatologice (notă: doctrina despre destinul final al lumii), dar tu nu ai voie să răspunzi sau să dai propriile tale interpretări. Din cauza acestei Lucrări, nu te vor agrea. Gelozia spirituală se va isca printre discipolii Mei, mai ales printre teologi și aceia care toată viața lor au studiat Scriptura. Deci păstrează tăcerea, pentru că tu nu ai nici știința, nici, așa cum ți-am spus înainte, autoritatea să argumentezi.

Tu doar urmează învățătura Mea și rămâi tăcută. Răspunde la cererile de rugăciune, cu orice preț, și adună-i împreună pe discipolii și devotații Mei credincioși care și-au oferit sprijinul în ceea ce privește această lucrare.

Timpul este scurt acum. Totul se va întâmpla foarte repede. Marele Avertisment este aproape, deci nu mai este mult timp ca să vă rugați pentru acele sărmane suflete care se vor pierde. Prin rugăciunea Rozarului Divinei Milostiviri, dedicată acestor suflete, multe milioane de suflete se vor salva.

Acum sunteți, copiii Mei, în mijlocul a ceea se numește Strâmtorarea, care a fost prezisă în Cartea Mea Sfântă. A doua parte, Marea Încercare, va începe, precum am spus, înainte de finele anului 2012. Nu am intenția prin aceasta să-ți produc teamă, fiica Mea, ci să te fac conștientă cât este de urgent pentru copiii Mei să se roage pentru Ajutorul Meu.

Prin rugăciunile vizionarilor Mei din toată lumea, puterea Noii Ordini Mondiale, care este condusă de forțe masonice, începe deja să slăbească și să se dezintegreze în fața ochilor voștri. Mai multe asemenea organizații globale, însetate de putere, vor fi puse în genunchi în umilință, pentru că vor răspunde pentru răutățile lor nu numai în fața lui Dumnezeu Tatăl, ci și în fața acelora față de care au o responsabilitate pe pământ.

Fiți atenți la acele puternice grupări care încearcă să se depășească unele pe altele, cum își acoperă propriile păcate și ascund adevărul de cei care dețin funcții importante și de care se tem. Rugăciunea, copiii Mei, va face aceasta. Dumnezeu Tatăl lovește acum ca să-i pedepsească pe acești oameni, înainte ca ei să își pună în aplicare planul malefic prin care să îi controleze pe copiii Mei.

Aceasta este o perioada dureroasă, copiii Mei, pentru că influența satanei nu a fost niciodată mai puternică decât acum, în ultimele zile ale puterii lui pe Pământ. Luptați cu toții, copiii Mei, împotriva metodelor sale diabolice. Uitați-vă la haosul pe care îl provoacă atunci când asmute pe frate împotriva fratelui, o țară împotriva altei țări, creează ură între voi și lipsă de respect pentru vieților celorlalți. La acestea se adaugă acea ură puternică pe care el o inspiră copiilor Mei față de Mine, Mântuitorului lor iubit. Ura pe care a stârnit-o față de Tatăl Meu a căpătat proporții epidemice. Cea mai puternică formă a urii arătate împotriva Tatălui Meu este ca omul să nege că El Există.

Cât de adânc simțiți voi neliniștea pe care v-o provoacă lumea de azi, copiii Mei. Nimeni nu poate să ignore profunda și neliniștitoarea agitație provocată de satana și de milioanele de demoni ai săi infiltrați peste tot în lume. Iubirea Mea pentru voi toți va fi dovedită acum. Prin Marele Avertisment, Eu vin încă o dată să vă salvez prin Milostivirea lui Dumnezeu Tatăl.

Credeți în Mine și în Tatăl Meu Veșnic, și nu veți avea de ce vă teme. Ignorați ceea ce se întâmplă, și nu vă veți putea pregăti corespunzător.

Al vostru Mântuitor iubit, Isus Cristos