Sâmbătă, 23 iulie 2011 la ora 17:30

Fiica Mea iubită, tu Mă faci atât de fericit. Abandonarea ta totală înseamnă că Eu acum pot salva și mai multe suflete în toata lumea. Nu îți este încă foarte clar, fiica Mea, ce înseamnă cu adevărat un suflet ispășitor, dar cu timpul vei înțelege. Atunci tu vei fi atât de puternică, încât suferința ta pentru Mine îți va aduce bucurie, nu tristețe. Nu va fi ușor, dar pe de altă parte, să Îmi slujești Mie, Mântuitorul tău iubit, nu poate fi ușor.

Prin inspirație de la Dumnezeu, Tatăl Meu Veșnic, tu ai fost încurajată să faci acest sacrificiu final pentru Mine. Aceasta este un har foarte deosebit, fiica Mea, deși nu pare astfel în termeni omenești, pentru că Harurile Mele nu întotdeauna aduc bucurie și fericire în viața voastră. Ele pot aduce suferință, dar totodată vă ajută să înțelegeți cu adevărat Împărăția Mea Glorioasă.

Oastea Mea prețioasă este alcătuită din mulți-mulți oameni aflați în lume. Prin rugăciune, prin suferințele personale și prin răspândirea Cuvântului Meu, ei vor salva suflete. Cu cât este mai puternică armata Mea în salvarea sufletelor, cu atât va fi mai mic efectul Pedepsei.

Îi chem pe toți copiii Mei să petreacă luna august rugându-se zilnic Rozarul Milostivirii Divine pentru sufletele pierdute care nu vor supraviețui Avertismentului. Este necesară și o zi de post pe săptămână, ca și Liturghia zilnică și Primirea Preasfintei Mele Euharistii.

Dacă vor fi destui cei care vor face acestea în luna pe care Eu o numesc luna “Salvării sufletelor”, atunci milioane de suflete vor fi salvate în toată lumea. Faceți aceasta pentru Mine, copii, și veți face parte din Împărăția Mea Glorioasă. Sufletele voastre, în pragul morții, Mă vor regăsi în Paradis. Aceasta este promisiunea Mea cea mai solemnă.

Vă iubesc, copii Mei. Acum mergeți și formați cea mai puternică armată din lume. Armata Iubirii. Armata Salvării.

Mântuitorul vostru iubit, Salvatorul Omenirii, Isus Cristos