Duminică, 24 iulie 2011 la ora 23:00

Fiica Mea multiubită, devotamentul discipolilor și fidelitatea lor față de Mine și de Tatăl Meu Veșnic, aduc deja o mare schimbare. Voi, copiii Mei, trebuie să știți că flăcările devotamentului vostru ard atât de puternic în Inima Mea încât aceasta aproape plesnește datorită iubirii pe care o simt pentru voi. Raiul acum se bucură văzând felul în care voi, copiii Mei iubiți, Mă cinstiți, cu atâta pasiune și devotament. Voi ați recunoscut în inimile voastre că Eu sunt acela care Vă vorbește. Eu sunt acela care aduce atât de multă iubire și blândețe în inimile voastre.

Am un mesaj pentru voi toți, copiii care urmează Preasfântul Meu Cuvânt Divin pe această pagină de internet. Acesta este modul în care trebuie să comunic într-o lume modernă. Acesta, precum și alte canale de comunicare, vor fi folosite ca să fac auzit și simțit Cuvântul Meu de către toți credincioșii, ateii și de către toți cei care nu Mă cunosc deloc.

Vă rog să știți că fiecare efort pe care-l faceți din iubire pentru Mine are impact. Eu vă aud pe fiecare dintre voi. Eu cunosc bucuria pe care am adus-o în sufletul vostru. Eu salut modul în care lucrarea voastră răspândește Cuvântul Meu. Eu vă voi răsplăti pe fiecare dintre voi cu haruri speciale și favoruri. Vă rog să Mă rugați să vă ascult rugăciunile. Veniți la Mine. Voi auzi chemarea voastră.

Acțiunea Noii Ordini Mondiale începe deja să se dezintegreze. Toate acestea se întâmplă datorită rugăciunilor – a rugăciunilor voastre. Dumnezeu, Tatăl Veșnic, va distruge pe aceia care continuă să pună la cale planul lor îngrozitor de a dărâma sistemul monetar în lume și de a răsturna conducători politici pe care vor încerca să-i îndepărteze. Mâna Tatălui lovește acum ca să vă apere pe voi, copii.

Vă chem să aduceți aceste mesaje la cunoștința cât mai multor voci influente, inclusiv din mass media. Mulți vor crede că aveți închipuiri când le veți vorbi despre aceste mesaje. Nu vă temeți, pentru că harurile pe care le veți primi în această misiune vor depăși cu mult aceste batjocuri pe care va trebuie să le suportați la început.

Mergeți înainte, copiii Mei iubiți, cu iubire și bucurie în inimi. Cuvântul Meu trebuie primit cu bucurie. În sfârșit știți că Eu merg alături de voi, pentru a întări legăturile de iubire pentru toți discipolii Mei pe care i-am ales să se apropie de Inima Mea Sacră. Sângele Meu Prețios, vărsat de bunăvoie pentru voi toți, ca să puteți fi salvați, vă acoperă în fiecare zi.

Voi sunteți armata Mea iubită și împreună ne vom ridica să-i aducem pe toți frații și surorile voastre din nou înapoi în patria de slavă care este moștenirea lor de drept.

Vă iubesc și vă prețuiesc pe fiecare dintre voi. Să nu uitați asta niciodată. Când vă rugați zilnic către Mine, să spuneți următoarea rugăciune:

O, Isuse drag, cuprinde-mă în Brațele Tale și lasă-mă să-mi odihnesc capul pe umerii Tăi, pentru ca Tu să mă ridici în glorioasa Ta Împărăție atunci când va veni timpul. Fie ca sângele Tău prețios să acopere inima mea și astfel să fim una.”

Mântuitorul vostru iubit, Isus Cristos

Mesajul contine

Rugăciune pentru fiecare zi către Isus
Rugăciunea (8) din Alte rugăciuni

Vă iubesc și vă prețuiesc pe fiecare dintre voi. Să nu uitați asta niciodată. Când vă rugați zilnic către Mine, să spuneți următoarea rugăciune:

Isus @ 24 iul 2011, 23:00

Isuse drag, cuprinde-mă în brațele... citește tot