Luni, 25 iulie 2011 la ora 09:00

Fiica Mea iubită, cu mare bucurie te înștiințez din nou despre convertirea care are acum loc în lume. Cu cât oamenii comit fărădelegi mai mari, sub influența Satanei, cu atât mai mulți copii ai Mei încep să se întrebe de ce există un asemenea nivel al intențiilor criminale ce predomină astăzi în lume. Pe măsură ce veți vedea și mai multe grozăvii, vă veți da seama că, de fapt, satana de fapt există. Celor care nu cred că el există vreau să le explic cum pot observa lucrările sale malefice.

De fiecare dată când copiii Mei sunt martori la o crimă, sinucidere, război, corupție existentă în guverne și la aceia ce dețin puterea, când văd lăcomia, trufia, nedreptatea, trebuie să știe că aceste fapte sunt manifestările satanei. Cel rău a devenit disperat acum să otrăvească mințile copiilor Mei. El va face tot ce-i stă în putință în această perioadă a istoriei, atât de mare este furia lui. Voi, copiii Mei, sunteți țintele lui. Deși îi este ușor să otrăvească sufletele care se deschid larg influențelor sale – pe acelea care caută permanent glorificarea personală pe pământ – îi este din ce în ce mai greu să pătrundă în sufletele discipolilor Mei. Atât de binecuvântați sunt ei prin harul Duhului Sfânt, încât Satana este neputincios în fața lor.

Toți cei care se urmează îndrumările Mele în rugăciune vor deveni mai puternici în minte și spirit.

Atunci lor nu le va mai păsa dacă Satana se repede cu furie asupra lor, pentru că protecția armurii lor este foarte puternică. Aceasta nu înseamnă că el nu va folosi toate metodele ca să vă cucerească prin dorințele trupești. Aceasta nu înseamnă că nu vă va răni șoptind în urechile celor apropiați și ale celor pe care îi iubiți.

Rezistați cu tărie, discipolii Mei, căci prin puterea voastră el va fi zdrobit pentru totdeauna. Copiii Mei, el va deveni neputincios prin răspândirea convertirii. Cum ar putea oare să vă convingă să beți din cupa urii lui pentru omenire, când voi nu sunteți însetați de promisiunile lui deșarte? Cu cât sunteți mai puternici, cu atât el vă va necăji mai puțin.

Să știți că atunci când vedeți tulburări în lume, aceasta este lucrarea Înșelătorului. Discipolii Mei recunosc deja imediat răutățile Satanei, pentru că acestea sunt atât de stridente. Rugați-vă pentru ca și frații voștri să aibă curajul de a depune mărturie împotriva faptelor lui haine și să le recunoască așa cum sunt ele în realitate. Doar atunci când necredincioșii vor accepta în sfârșit că satana există, ei vor căuta protecția Mea.

Rugați-vă acum pentru convertirea globală, convertire care se va produce nu doar datorită Marelui Avertisment, ci și datorită Adevărului.

Învățătorul și Mântuitorul vostru iubit, Isus Cristos