Luni, 25 iulie 2011 la ora 21:00

Fiica Mea multiubită, mesajele referitoare la Marele Avertisment se răspândesc repede, precum a fost prezis.

Sărmanii Mei slujitori sfințiți suferă, fiica Mea. Te rog, roagă-i pe toți aceia care citesc mesajele Mele să se roage foarte mult pentru slujitorii Mei sfințiți, pentru preoți, călugări, pastori și pentru toți cei care conduc comunități Creștine în toată lumea.

Biserica Catolică va fi prigonită peste puterea sa de a îndura. Satana și armata lui au atacat Biserica Romano-catolică, contaminând-o. Dorința lui este să submineze Biserica Mea, prin răutățile abuzurilor clericilor, care au condus la această situație îngrozitoare.

Sărmanii copii care au suferit abuzuri sexuale au fost atacați de slujitorii satanei, care erau prezenți în acei slujitori sfințiți care s-au lăsat seduși de cel rău.

Satana intră în Biserica Mea pentru că vrea să provoace căderea ei. Sărmanii Mei preoți și călugări nevinovați și ei sunt victime ale prejudecăților celor ce îi învinuiesc pe ei pentru păcatele altora.

Cererea Mea către iubiții Mei preoți, călugări și slujitori sfințiți este următoarea: nu renunțați. Nu uitați că prin încercările voastre veți fi înălțați în Ochii Mei, dacă veți putea îndura. Lăsați-Mă să vă șterg lacrimile acum, pentru că sunteți prigoniți într-un mod în care Biserica Mea nu a mai fost prigonită vreodată.

Voi, slujitorii Mei iubiți, sunteți apostolii Mei și niciodată nu trebuie să cedați presiunilor exterioare. Să nu renunțați niciodată la vocația voastră de a Mă urma. Pentru că, aduceți-vă aminte, Eu sunt Biserica voastră. Plâng lacrimi de mare tristețe pentru voi. Acum voi suferiți pentru păcatele fraților și surorilor voastre care au cedat celui rău. Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă pentru curajul de a vă ridica cu demnitate și a răspândi Cuvântul Meu Sfânt.

Am nevoie de ajutorul vostru mai mult ca niciodată până acum. Am nevoie de voi să oferiți sacramentele unei comunități înfometate și dezamăgite. Vă rog pe voi, nu Mă părăsiți, mai ales în aceste vremuri, când satana cu discipolii lui s-a strecurat în Biserica Creștină.

Convertiți-vă acum și rugați-vă cu evlavie pentru a vă salva de profetul mincinos, care se plimbă pe culoarele puterii în interiorul Vaticanului. El se va face cunoscut în scurtă vreme. Să nu îl urmați, căci veți fi pierduți pentru Mine pe veci. Aceasta este promisiunea Mea. Cădeți cu smerenie în genunchi și chemați-L pe Duhul Sfânt în ajutor, să vă lumineze sufletul, ca să puteți discerne Adevărul de minciunile pe care Profetul Mincinos va încerca să vă forțeze să le acceptați.

Niciodată să nu fiți dezamăgiți din cauza încercărilor pe care trebuie să le suportați. Acceptați-le, pentru că ceea ce vi se oferă nu este altceva decât putere pentru mintea și sufletul vostru. Apoi, cu smerenie, demnitate și putere veți îi conduce pe copiii Mei în timpurile din urmă. Fiți curajoși acum. Eu vă conduc. Întoarceți-vă și rugați-vă pentru haruri speciale, care să vă facă mai puternici în Misiunea voastră dumnezeiască.

Salvatorul vostru iubit, Isus Cristos