Duminică, 21 noiembrie 2010 la ora 01:30

Fiica Mea, astăzi aduc un Mesaj de speranță și pace pentru toți copii Mei care poate au simțit că aceste Mesaje aduc teamă. Să știți că nici chiar aceia cărora le vine greu să creadă în Mine, în Tatăl Meu Veșnic și în Duhul Sfânt, nu trebuie să se îngrijoreze.

Mulți dintre voi, copiii Mei iubiți, vreți să credeți, însă din cauza raționamentului și logicii în care voi evaluați toate lucrurile în baza gândirii raționale, vă vine greu să credeți în supranatural.

Nu vă temeți. Rugând-va chiar și doar o dată pe zi, și cerând Preasfintei Mele Inimi să reverse Iubirea Mea peste voi, curând vă veți simți diferit. Mulți dintre voi – aceia care sunt încă nesiguri în credință – îi invidiază pe cei care au credință puternică. Trebuie să înțelegeți că Eu vă iubesc pe toți. Ca un părinte, Eu am în inima Mea câte un loc special pentru fiecare dintre voi. Niciodată să nu credeți că nu sunteți vrednici de iubirea Mea.

Nu v-am iubit eu într-atât încât Mi-am dat de bunăvoie viața pentru voi în speranța că vi se va mai da o șansă ca să vă reîntoarceți la Mine?

Copiii Mei, voi întotdeauna veți fi dați la o parte de ceilalți când vă exprimați credința în Creatorul vostru Divin. Când se va întâmpla astfel, amintiți-vă că asta este ceva ce omul trebuie să îndure pe pământ, din iubire pentru Mine. Nu permiteți niciodată să slăbească sau să fie ascunsă credința voastră în Mine, Mântuitorul vostru Divin, față de aceia care se vor uita la voi cu milă.

Da, mulți dintre copiii Mei, influențați de logica și rațiunea omenească, deliberat puse în sufletele lor închise, vor pune la îndoială credința voastră. Ca să vă insulte și mai mult, ei se vor simți jenați de credința voastră dar, deși nu vor recunoaște public, vor simți o invidie curioasă față de voi. Această invidie apare din certitudinea care coboară peste ei, că în sufletul lor este un vid. Oricât de mult încearcă să-și examineze străfundul sufletului, tot nu vor înțelege de ce este așa. În același timp voi, cei credincioși, veți fi umiliți de privirile jenate ale celor fără credință sau cu o credință slabă.

Să nu vă temeți niciodată să recunoașteți iubirea voastră față de Tatăl Veșnic. Fiți deschiși cu privire la credința voastră. Să vă arătați cu mândrie iubirea voastră pentru Mine, ca toată lumea să o vadă. Dacă faceți așa, veți conduce prin puterea exemplului.

Să nu încercați să vă impuneți credința în fata celor fără credință prin logică și rațiune, în mod agresiv. Mai degrabă să le arătați fraților și surorilor voastre iubire și ajutor chiar dacă știți că ei au nevoie de îndrumare. Când vor vedea modul direct în care vă exprimați iubirea pentru Mine, deschis și cu bucurie în inimă, ei vor începe să-și pună întrebări.

Când îi conduceți pe alții prin exemplul vostru de iubire, respect și fapte bune, și ei vor fi atrași spre Lumină. La început mulți nu vor înțelege de ce, dar mai târziu, mai ales datorită puterii rugăciunilor voastre, și ei vor porni spre Mine.

Vă îndemn pe toți să vă rugați pentru convertirea tuturor sufletelor. Aceasta îi include pe oamenii pe care îi cunoașteți personal și simțiți că au nevoie de rugăciunile voastre din cauza greutăților pe care le întâmpina în viață. Rugați-vă și pentru convertirea bieților Mei copii, pierduți de Mine din cauza întunericului care îi orbește față de Adevăr. Rugați-vă cu deosebită compasiune și iubire pentru aceia care în mod activ urmează calea înșelătorului. Ei, mai mult decât oricine, au nevoie de rugăciunile voastre.

Spuneți-le tuturor celor cu care intrați în contact, cum se pot salva chiar și în clipa morții dacă recită Rozariul Milostivirii Divine.

Vă rog, vă rog, dați-l mai departe tuturor celor care vă ascultă. Îndemnați-i, dacă îndrăzniți, să îl citească și să îl țină minte, fiindcă dacă ei îl recită chiar și cu ultima suflare de viață, Eu pot să îi salvez și o voi face.

Niciodată să nu vă fie rușine de crucea pe care o purtați

Să nu vă simțiți jigniți când ateii vă ironizează când că vă rugați. Să nu vă fie jenă de crucea pe care o purtați pentru protecție. Nu ascundeți aceste simboluri ale iubirii voastre pentru Mine, Mântuitorul vostru Divin, pentru Tatăl Veșnic și Duhul Sfânt. Purtând cu mândrie această cruce pe mulți oameni îi veți conduce spre Mine. Vor fi unii care în mod vizibil vă vor desconsidera, dar în sinea lor vor fi invidioși pe credința voastră. Mulți dintre cei care o vor observa, în interior vor simți un gol mare, din cauza lipsei de credință. Copiii Mei, rugăciunea Mă ajută să pot salva aceste suflete. Spuneți următoarea rugăciune pentru ei:

“Domnul Meu iubit, te implor cu brațele întinse către Tine, primește în brațele Tale iubitoare pe fratele Meu (nume). Binecuvântează-l cu Sângele Tău Sfânt și dă-i harurile necesare pentru a putea câștiga Spiritul iubirii Tale care să îl conducă la salvarea veșnică.”

Credincioșii Mei, când vă vor provoca în public din cauza credinței voastre, spuneți mai întâi următoarele: „Eu sunt un discipol al lui Cristos care a suferit moartea din mâna necredincioșilor. Din acest motiv, ca discipol al lui Cristos, eu voi suferi întotdeauna mârșavii din partea altora, din cauza iubirii mele pentru El. Aceasta este Crucea pe care o port și sunt mândru de asta. El, Mântuitorul Meu, a murit nu doar pentru păcatele mele ci și pentru păcatele voastre.”

Când ei se vor lauda cu mândrie că sunt agnostici sau atei, spuneți-le aceasta. Întrebați-i dacă vor simți altfel atunci când viața lor pe acest Pământ se apropie de sfârșit? Apoi dați-le următorul sfat: “Pe patul de moarte amintește-ți această rugăciune, Rozariul Milostivirii Divine, chiar dacă ai îndoieli”. Deschideți-vă inimile și rugați-vă Tatălui Meu Veșnic să îi ierte. Amintiți-vă promisiunea Mea. Ca Drept Judecător și Mântuitor, eu voi ierta – până la ultima suflare pe acest pământ a copiilor Mei. Spuneți-le să se roage din toate puterile ca să își poată deschide inimile măcar o dată.

Rugăciunea îi duce pe toți copiii Mei mai aproape de Împărăția Mea pe Pământ, când Cerul și Pământul se vor uni. Puterea rugăciunii va fi înțeleasă cu adevărat doar când copiii Mei își deschid inima și strigă către Mine. Cereți, și dacă este Voia Domnului, veți primi răspuns.

Să nu refuzați niciodată copiilor voștri Sacramentul Botezului

Rugați-vă pentru copiii mici, fii și fiicele voastre, și pentru tinerii lumii. Fiecare din ei merită să li se arate Adevărul. Lor nu li s-a arătat Adevărul Iubirii lui Dumnezeu și nici conducere spirituală din partea părinților lor, din cauza întunericului spiritual care a existat pe pământ în ultimele două decenii. Chiar dacă credința voastră este slabă, faceți-vă obligația părintească și lăsați-i pe copiii voștri să aibă parte de Sacramente, mai ales de Sacramentul Botezului. Nu luați asupra voastră păcatul de a refuza cel mai important Sacrament chiar propriilor voștri copii. Mulți părinți care se opun cu mândrie când își declară necredința cu voce tare, fac rău sufletelor copiilor lor. Dați copiilor voștri darul Sacramentelor. Cu timpul, ei ori vă vor mulțumi vouă pentru ele, ori Mă vor respinge pe Mine. Aceasta depinde de ei. Dacă vreți, refuzați-Mă pe Mine, dar nu furați sufletele Copiilor Mei. Poate sunteți părinții lor aici pe pământ, dar ei sunt copiii Tatălui Meu Veșnic, care este Creatorul și Făcătorul tuturor lucrurilor. Nu încercați să-i trageți după voi în întuneric. Din nou, amintiți-vă că indiferent de convingerile voastre, Eu vă iubesc pe toți.

Mântuitorul vostru și Judecătorul, Isus Cristos, Fiul Tatălui Veșnic

Mesajul contine

Rugăciune pentru non-credincioșii care îi iau în râs, îi batjocoresc și îi disprețuiesc pe cei care se roagă
Rugăciunea (3) din Alte rugăciuni

Domnul Meu iubit, Te implor cu mâinile întinse către Tine, primește în brațele Tale iubitoare pe fratele meu (numiți-l aici...).

Binecuvântează-l cu Sângele Tău Preasfânt și dă-i Harul de care are nevoie... citește tot