Duminică, 21 noiembrie 2010 la ora 01:30

Fiica Mea, astăzi am adus mesajul speranței și al păcii întru toți copii Mei care poate au simțit teama față de mesajele de până acum. Să știi că nu trebuie să te îngrijorezi nici chiar pentru aceia cărora le vine greu să creadă în Mine, în Tatăl Meu Veșnic sau în Duhul Sfânt. Copiii Mei iubiți ar vrea să aibă credință, dar le vine greu deoarece logica lor bazată pe raționament îi împiedică să creadă în supranatural.

Nu vă temeți, chemați-Mă în rugăciune, chiar și dacă vă rugați doar odată pe zi, ca prin Inima Mea Sfântă să revărs iubirea Mea peste voi și în scurt timp vă veți simți altfel. Mulți dintre voi - aceia care sunt încă nesiguri în credință - îi invidiază pe aceia care au credință puternică. Ei trebuie să înțeleagă că Eu îi iubesc pe toți copiii Mei. În inima Mea este un loc special pentru fiecare dintre voi, exact așa cum este în inima unui părinte. Niciodată să nu credeți că nu sunteți vrednici de iubirea Mea.

Nu v-am iubit eu într-atât încât Mi-am dat de bunăvoie și viața pentru voi în speranța că vi se va mai da o șansă ca să vă reîntoarceți la Mine?

Copiii Mei, voi întotdeauna veți fi marginalizați când vă veți exprima credința în Creatorul vostru Divin. Când se va întâmpla astfel, nu uitați că acest lucru trebuie să fie îndurat pe pământ de toți cei care Mă iubesc. Nu permiteți niciodată ca să slăbească sau să fie ascunsă credința voastră în Mine, Mântuitorul vostru Divin, față de aceia care se vor uita la voi cu milă.

Da, mulți dintre copiii Mei, influențați de logica și rațiunea omenească, deliberat puse în sufletele lor închise, vor pune la îndoială credința voastră. Ca să vă insulte și mai mult, ei se vor simți jenați de credința voastră dar, deși nu vor recunoaște public, vor simți o curiozitate invidioasă față de voi. Această invidie apare din certitudinea că în sufletul lor se formează un gol tot mai mare. Oricât de mult încearcă să-și examineze străfundul sufletului ca să afle de ce este așa, tot nu vor înțelege. În același timp voi, cei credincioși, veți fi umiliți de privirile jenate ale celor fără credință sau cu o credință slabă.

Să nu vă temeți niciodată să recunoașteți iubirea voastră față de Tatăl Veșnic. Fiți deschiși cu privire la credința voastră. Să vă arătați cu mândrie iubirea voastră pentru Mine, în așa fel încât toată lumea să simtă asta. Dacă veți face așa, veți fi un exemplu bun pentru alții.

Să nu încercați să vă impuneți credința în fata celor fără credință prin logică și rațiune, în mod agresiv, ci mai degrabă dați-le iubire și ajutor fraților voștri și surorilor voastre chiar dacă voi știți că au nevoie de îndrumare. Când vor vedea modul deschis în care va exprimați iubirea voastră pentru Mine, cu bucurie în inimă, vor începe să se minuneze.

Dacă voi îi veți conduce pe alții prin exemplul vostru de iubire, respect și fapte bune, atunci și ei vor fi atrași spre lumină. La început mulți nu vor înțelege de ce, dar mai târziu, mai ales datorită puterii rugăciunilor voastre, și ei vor porni spre Mine.

Vă chem pe voi să vă rugați urgent pentru convertirea tuturor sufletelor. Să-i includeți în rugăciunile voastre pe oamenii pe care îi cunoașteți personal și simțiți că au nevoie de rugăciunile voastre din cauza greutăților pe care le întâmpina în viață. Rugați-vă și pentru convertirea bieților Mei copii, pierduți de Mine din cauza întunericului care îi orbește și nu mai văd adevărul. Rugați-vă cu deosebită compasiune și iubire pentru aceia care în mod activ urmează calea înșelătorului. Ei, mai mult decât oricine, au nevoie de rugăciunile voastre.

Spuneți-le tuturor celor cu care intrați în contact, cum se pot salva chiar și în clipa morții, dacă recită rozariul Milostivirii Divine.

Vă rog foarte mult, dați-l mai departe tuturor celor care vă ascultă. Îndemnați-i, dacă îndrăzniți, să îl citească și să îl țină minte, fiindcă dacă ei îl recită chiar și cu ultima suflare de viață, Eu pot să îi salvez și o voi face.

Niciodată să nu vă fie rușine de crucea pe care o purtați

Să nu vă simțiți jigniți când ateii vă ironizează pentru că vă rugați. Să nu vă fie jenă de crucea care o purtați ca scut de apărare. Nu ascundeți aceste simboluri ale iubirii voastre pentru Mine, Mântuitorul vostru Divin, pentru Tatăl Veșnic și Duhul Sfânt. Purtând cu mândrie această cruce pe mulți oameni îi veți conduce spre Mine. Vor fi oameni, care în mod vizibil vă vor desconsidera, dar în sinea lor vor fi invidioși pe credința voastră. Mulți dintre cei care o vor observa, în interior vor simți un gol mare, din cauza lipsei de credință. Copiii Mei, rugăciunea Mă ajută să pot salva aceste suflete. Spuneți următoarea rugăciune pentru ei:

Domnul Meu iubit, te implor cu brațele întinse către Tine, primește în brațele Tale iubitoare pe fratele Meu (nume). Binecuvântează-l cu Sângele Tău Sfânt și dă-i harurile necesare pentru a putea câștiga Spiritul iubirii Tale care să îl conducă la salvarea veșnică.”

Credincioșii Mei, când vă vor provoca în public din cauza credinței voastre, spuneți următoarele: Eu sunt un discipol al lui Cristos care prin mâna necredincioșilor a suportat moartea. Din acest motiv, ca discipol al lui Cristos și din dragoste pentru El, voi suporta întotdeauna și voi accepta batjocura provocată de alții. Aceasta este crucea mea, de care sunt mândru. El, Mântuitorul Meu, a murit nu doar pentru păcatele mele ci și pentru păcatele voastre.

Când idealiștii și ateii vor expune cu mândrie ceea ce sunt, atunci întrebați-i dacă tot așa se vor simți când vor ajunge la sfârșitul vieții lor? Iar pe urmă dați-le următorul sfat: ”Pe patul de moarte amintiți-va de Rozariul Milostivirii Divine și chiar dacă aveți îndoieli, deschideți-vă inimile și rugați-vă Tatălui Meu Veșnic să vă ierte. Gândiți-vă la promisiunile Mele. Ca Drept Judecător și Mântuitor, eu vă voi ierta – până când vă veți da ultima suflare pe acest pământ. Spuneți-le,să se roage din toate puterile ca să îți poată deschide inimile măcar o dată.

Rugăciunea îi duce pe toți copiii Mei mai aproape de Împărăția Mea pe Pământ, când Cerul și Pământul se vor uni. Adevărata putere a rugăciunii va fi înțeleasă pe deplin doar când copiii Mei vor striga către Mine cu inima deschisă. Cereți și dacă se potrivește cu voia Domnului, atunci veți primi răspuns la ele.

Să nu refuzați niciodată copiilor voștri Sacramentul Botezului

Rugați-vă pentru copiii mici, pentru fii și fiicele voastre, pentru tinerii lumii. Fiecare din ei merită să li se arate Adevărul. Părinții nu le-au vorbit despre adevărul iubirii lui Dumnezeu și n-au avut parte nici de conducere spirituală, pentru că în ultimele două decenii a dominat întunericul în lume. Chiar dacă credința voastră este slabă, faceți-vă obligația părintească și lăsați-i pe copiii voștri să aibă parte de Sacramente, mai ales de Sacramentul Botezului. Nu luați asupra voastră păcatul de a refuza cel mai important Sacrament chiar propriilor voștri copii. Mulți părinți nu permit din mândrie să le fie botezați copiii, chiar își declară necredința cu voce tare și astfel zădărnicesc mântuirea sufletului copilului. Dați copiilor voștri darul Sacramentelor, cu timpul ori vă vor mulțumi pentru ele, ori Mă vor respinge. Aceasta depinde de ei. Dacă vreți, refuzați-Mă pe Mine, dar nu furați sufletele Copiilor Mei. Pe Pământ voi sunteți părinții lor, dar în realitate ei sunt copiii Tatălui Meu Veșnic, care este Creatorul și Făcătorul tuturor lucrurilor. Nu încercați să-i trageți după voi în întuneric. Vă rog în mod repetat, nu uitați ca indiferent de convingerile voastre, Eu vă iubesc pe fiecare dintre voi.

Mântuitorul vostru și Judecătorul, Isus Cristos, Fiul Tatălui Veșnic

Mesajul contine

Rugăciune pentru non-credincioșii care îi iau în râs, îi batjocoresc și îi disprețuiesc pe cei care se roagă
Rugăciunea (3) din Alte rugăciuni

Domnul Meu iubit, Te implor cu mâinile întinse către Tine, primește în brațele Tale iubitoare pe fratele meu (numiți-l aici...).

Binecuvântează-l cu Sângele Tău Preasfânt și dă-i Harul de care are nevoie... citește tot