Joi, 28 iulie 2011 la ora 14:25

Copila Mea, cu mare bucurie vin la tine ca să te conduc în misiunea ta de a-L ajuta pe Fiul Meu iubit, Isus Cristos, de a salva și mai multe suflete. Abandonarea ta finală prin care Îi oferi lui Dumnezeu Tatăl Preaînalt, acordul tău de a deveni un suflet ispășitor, este primit cu mare bucurie în Ceruri.

Tu, copila Mea, vei ajuta acum la salvarea acelor suflete care altfel ar ajunge în abisul întunericului. Această ofrandă a ta va fi răsplătită prin haruri speciale care-ți vor da puterea de a suporta cu mai multă ușurință încercările. Spiritul tău, copila mea, se va întări acum, astfel încât lucrurile referitoare la lumea materială vor conta puțin în ochii tăi.

Întotdeauna să Mă chemi pe mine, Maica și sfătuitoarea ta, ca să te duc în brațele Fiului Meu drag, Isus Cristos și ale lui Dumnezeu cel Preaînalt. Roagă-te acum ca să te poți pregăti într-un mod adecvat să te consacri pentru această sarcină importantă.

Te voi acoperi întotdeauna cu Sfânta mea mantie ocrotitoare, iar tu, iubita mea copilă, vei fi totdeauna aproape de Inima Mea.

Maica ta iubitoare, Regina Îngerilor