Joi, 28 iulie 2011 la ora 15:30

Fiica Mea, uscăciunea sufletească prin care ai trecut zilele trecute, când ai simțit că nu poți să te rogi, a venit de la amăgitor, care încerca să te răpească de lângă Mine.

Acum că ți-ai depus jurământul final Tatălui Meu veșnic pentru a deveni un suflet ispășitor și a Mă ajuta astfel să salvez suflete, ți se va oferi o protecție specială, pentru ca amăgitorul să nu îți distragă atenția.

Copii, a venit vremea în care este nevoie de foarte multă rugăciune, este ultima voastră șansă de a ajuta la salvarea acelor suflete care nu vor supraviețui Marelui Avertisment. Vă rog, luați aminte la chemarea Mea de a vă ruga mult pentru acele sărmane suflete pierdute, în timpul lunii august, desemnată ca Luna salvării sufletelor.

Răspândiți acest mesaj către grupurile de rugăciune de pretutindeni, să urmeze îndrumările Mele: zilnic Sfânta Liturghie, Sfânta Împărtășanie și o zi de post pe săptămână, pe parcursul acestei luni. Nu subestimați puterea rugăciunilor voastre de a salva suflete.

Pentru început rugați-vă pentru membri familiei voastre care trăiesc în păcat sau sunt necredincioși. Aici sunt incluși și prietenii apropiați, cunoștințele care au întors spatele învățăturilor Mele prin voința lor și care nedreptățesc pe alții. Ei au nevoie de rugăciunile voastre acum.

Acum este timpul meditației liniștite, pe măsură ce ziua Marelui Avertisment se apropie. Este necesară rugăciune tăcută și permanentă și poruncesc ca slujitorii Mei sfințiți de pretutindeni să-i călăuzească pe copiii Mei să se roage pentru sufletele care sunt pe cale să se osândească. Doar rugăciunea îi poate ajuta acum, în primul rând recitarea Rozarului Divinei Milostiviri.

Uniți-vă în iubirea pentru Mine.

Mântuitorul vostru iubit, Isus Cristos