Luni, 01 august 2011 la ora 23:00

Mult iubita Mea fiică, în sfârșit, acum ești cu adevărat în deplină uniune cu Mine. Acum vei vedea de ce este o urgență a-i ajuta pe oameni să-și deschidă ochii, spre a se putea converti pentru a păși în Împărăția Tatălui Meu.

Atât de mulți oameni râd astăzi de Mine. Când credincioșii Îmi rostesc numele cu slavă, ei sunt batjocoriți, luați în râs și disprețuiți de către ceilalți. Apoi sunt alții care se înfurie atunci când li se cere socoteală pentru numele Meu. De asemenea, sunt și alții care nu numai că Mă neagă, ci Mă și urăsc. Niciodată până acum nu au existat atâția oameni în lume care să fi întors spatele credinței.

Atât de multe suflete au ales să alunge orice gând legat de faptul că Eu sau Tatăl Meu Veșnic existăm. Ei consideră că nu contează dacă au sau nu au credință și că acest fapt nu este relevant în viețile lor. Mulți dintre cei lâncezi în credința lor resping uneori învățăturile Mele, pe care le recunosc doar de formă. Ei cred că vor avea timp suficient, mai târziu în viață, pentru a se dedica credinței lor. Acest lucru se refera mai ales la generația tânără, care consideră că credința lor nu e ceva de care trebuie să se preocupe deocamdată. Ei cred că mai au mulți ani înainte pentru a Mă cinsti pe Mine Salvatorul lor iubitor, și pe Tatăl Meu Veșnic. Acesta este motivul pentru care oamenii mai în vârstă au tendința de a reaprinde flacăra credinței lor, într-o etapă mai târzie a vieții, când încep să se gândească la viața de apoi.

Ceea ce oamenii nu înțeleg este că pot muri în orice moment, oricând, la orice vârstă, de la naștere până la bătrânețe. Nu contează. Trebuie să fii pregătit tot timpul.

Îi implor pe toți credincioșii să se roage pentru discernământ, pentru a-i învăța pe tinerii de pretutindeni despre nevoia stringentă de a-și deschide ochii către iubirea pe care Eu și Tatăl Meu Veșnic o avem pentru fiecare dintre ei. Ajutați-i să-și deschidă ochii către promisiunea Paradisului. Este datoria voastră față de Mine, astfel încât să nu-Mi pierd copiii și tinerii din cauza minciunilor pe care satana le răspândește azi în lume.

Ajutați-Mă să îi salvez pe toți cei care cred că mai au timp suficient să-și pregătească sufletele pentru Noul Paradis pe pământ, care se apropie și care va deveni realitate, cât ai clipi din ochi, atunci când cei mai mulți dintre voi se așteaptă cel mai puțin.

Iubitul vostru Învățător și Mântuitor, Isus Cristos