Luni, 01 august 2011 la ora 23:30

După ce a primit mesajul intitulat “Fiți pregătiți tot timpul” vizionara a văzut imaginea lui Isus în care El apărea întristat. Atunci ea i-a pus câteva întrebări la care Isus i-a răspuns.

Întrebare către Isus “Ești trist?”

Răspuns: “Da, și istovit. Păcatele oamenilor îmi sfâșie Inima în două.”

Întrebare către Isus “Ce Te-ar ajuta?”

Răspuns: “Rugăciunea, cât mai multă. Devotamentul discipolilor Mei prin recitarea zilnică a Coroniței/Rozarului Milostivirii Divine și al Sfântului Rozar îi va salva pe copiii Mei. Ei, discipolii Mei, trebuie să persevereze chiar dacă este dificil.”

Întrebare către Isus “Ce te supără cel mai tare?”

Răspunsuri:

“Aceia care nu doar că Mă urăsc, dar care au ales să-l venereze pe satana, prin ritualuri obscene, în care nu pot să vadă modul în care sunt mințiți.”

“Slujitorii Mei sfințiți care și-au pierdut iubirea față de Mine.”

“Aceia care îi persecută pe ceilalți.”

“Criminalii cărora nu le pasă de viața copiilor Mei.”

“Avortul, cea mai gravă formă de genocid. Vărs lacrimi în fiecare clipă pentru micile Mele suflete care nu apucă să-și tragă prima suflare.”

“Războiul și ușurința cu care este pornit de către cei care, dacă ar fi să-i duci în mijlocul bătăliei, ar fugi cu lașitate. Mulți dintre acești oameni care declară războaie, fac acest lucru doar pentru a câștiga putere. Ei Mă ofensează profund.”

Întrebare către Isus “Ce te-ar face fericit?”

Răspuns: “Credința discipolilor Mei și a celor hotărâți să Mă ajute să salvez suflete. Îi iubesc cu atâta tandrețe și compasiune. Vor fi răsplătiți cu dărnicie în Împărăția Tatălui Meu.”