Marți, 02 august 2011 la ora 20:15

Vin în Numele Fiului Meu Isus Cristos. Eu Sunt Dumnezeu Tatăl și vreau să comunic întregii lumi. Intenția Mea este de a reduce severitatea Pedepsei, pentru a da oamenilor șansa să-și deschidă inimile în față Adevărului Existenței Mele. Ei, preaiubiții Mei copii, trebuie să știe că Eu sunt mai întâi Dumnezeul Milostivirii și abia apoi Dumnezeul Dreptății.

Milostivirea Mea s-a întins la limite extraordinare. Eu, datorită puterii rugăciunii, Îmi voi reține Mâna, cu Milostivire, așa încât oamenii să-și poată potoli ura care se manifestă în multe suflete, peste tot în lume.

Fiți cu luare aminte, copiii Mei, când vă avertizez că dacă nu este oprită răspândirea păcatului, va rezulta o pedeapsă care va distruge mare parte din omenire. O astfel de pedeapsă nu a mai fost văzută din perioada potopului care a distrus pământul în vremea lui Noe.

Eu nu vă voi mai permite vouă, copiilor Mei nerecunoscători, să-i distrugeți pe aceia care Mi-au arătat devotament și credință. Nici nu voi sta deoparte și nici nu voi permite Noii Ordini Mondiale să contamineze Creația Mea, pe Copiii Mei, Pământul Meu.

Țineți seama de acest fapt, omenirii îi este dat unul dintre avertismentele finale. Îndepărtați-vă acum de calea păcatului și veți fi salvați. Întoarceți-vă de la devotamentul vostru orb față de ispita lui Satan și farmecele lui seducătoare, care vă atrag prin iubirea de sine și prin minunile materiale. Dacă veți continua să desacralizați această minunată lume creată pentru voi din iubire, așa cum o faceți acum, ea nu va mai exista pentru voi ca să-i mai provocați daune.

Eu sunt Dumnezeul iubirii, încet la mânie, însă răbdarea Mea este pe sfârșite. Cei care vor continua să-i mutileze și să-i distrugă pe copiii Mei prin război și prin controlul finanțelor lumii, știu că zilele lor sunt numărate. Ultima voastră șansă de mântuire este aceasta. Dacă nu veți răspunde cum se cuvine la marele dar al Milostivirii care este Avertismentul, atunci voi și slujitorii voștri veți fi distruși.

Gloria Mea va fi cunoscută de către fiecare bărbat, femeie și copil. Cei care aleg calea către Împărăția Mea, vor avea viață veșnică. Cei care nu vor alege această cale, vor trăi experiența unui întuneric de neimaginat și nedorit vreodată.

Fiica Mea, acesta de acum este unul dintre cele mai importante avertismente de a-i salva pe frații și surorile voastre de la focul chinuitor al damnării veșnice.

Regele Preaînalt, Dumnezeu Tatăl Atotputernic