Joi, 04 august 2011 la ora 21:40

Preaiubita Mea fiică, lumea pe zi ce trece cade într-o degradare continuă. În rândul copiilor Mei este un amestec de speranță, îngrijorare, mânie și disperare din cauza războiului și a lipsei de bani pentru a-și putea hrăni și îmbrăca familiile în mod corespunzător. Dar luați aminte. Nu va trebui să mai rezistați astfel mult timp, pentru că în curând, după Avertisment, va exista un sentiment mult mai pozitiv de iubire și lumină în lume. Nu este totul pierdut, fiica Mea.

Rugați-vă pentru aceia care se vor converti în timpul Marelui Avertisment, ca ei să rămână pe calea Adevărului. Rugați-vă ca iubirea față de Mine și de Tatăl Meu Veșnic să devină mai puternică printre discipolii care deja cunosc Adevărul.

Atâta timp cât copiii Mei îmbrățișează Darul Avertismentului, nu au de ce se teme.

Cei care nu merg pe calea cea dreaptă și se vor întoarce la căile păcătoase, vor avea de ce să se teamă. Tatăl Meu nu le va permite să-i infesteze și pe alții prin căile lor perverse și nelegiuite. Vor fi opriți. Din păcate, mulți se vor îndepărta de Adevăr și vor încerca să continue să-și exercite puterea și controlul asupra celorlalți copii ai Mei.

Rugați-vă ca Pedeapsa să fie diminuată. Ruga voastră va ajuta la convertire și la prevenirea unor asemenea situații. Acesta este acum timpul de așteptare, de rugăciune, de pregătire și de asigurare că află cât mai multă lume cu putință la ce să se aștepte.

Această lună August “Luna salvării sufletelor” este foarte importantă, copii. Vă rog perseverați în devoțiunea voastră în această lună pentru că veți salva o mulțime de suflete.

Raiul se bucură de iubirea și generozitatea inimilor și sufletelor tuturor discipolilor Mei care și-au luat acest angajament, un dar prețios pentru Mine, pentru ca oameni să fie salvați în timpul Avertismentului.

Acum du-te, fiica Mea și răspândește cuvântul Meu. Du-te în pace și iubire.

Mântuitorul vostru Preaiubit, Isus Cristos