Duminică, 07 august 2011 la ora 14:45

Eu sunt Alfa și Omega. Eu sunt Dumnezeu, Tatăl Creator al Omului și al Universului.

Scumpa Mea fiică, acum, în sfârșit, accept darul tău pentru Mine, acela de a Mă ajuta să salvez suflete. Darul tău este acceptat cu iubire și bucurie. Acesta nu va fi un drum ușor însă vei fi ocrotită, de îndată ce Îmi vei cere ajutorul, în fiecare zi.

Suferința ta va fi mentală și o întunecare a sufletului. Când se va înrăutăți, amintește-ți de acele făpturi care vor fi salvate datorită suferinței tale.

Mergi la Adorație cât de des poți pentru a dobândi puterea necesară pentru această lucrare. Mesajele de la Preaiubitul Meu Fiu vor continua să vină. Trebuie postate ca și mai înainte pentru că mesajele către lume vor crește, nu vor scădea. Ești ajutată de mulți sfinți care mijlocesc pentru tine.

Continuă să te rogi la Sfânta Treime pentru harurile necesare de a rămâne puternică. Niciodată nu te simți abandonată, căci aceasta va fi parte din suferința ta. Odihnește-ți capul. Rămâi tăcută și arată-te bucuroasă lumii de afară. Ignoră-i pe cei care te vor răni. Mai degrabă, amintește-ți că lumina divină care va străluci prin sufletul tău, va fi cea care va scoate întunericul din ceilalți. Atunci și doar atunci, vei înțelege chinul care arde Inima Fiului Meu, când vede păcatul în lume. Suferința ta va fi doar o fracțiune din suferința Lui din fiecare minut al zilei.

Acceptă acum darul ce ți-a fost dat, de a fi chemată să fii un suflet ispășitor.

Ține minte că tu, fiica Mea, ești în Inima Mea tot timpul. Eu veghez asupra ta și te protejez. Zâmbește acum. Nu te teme, deoarece această lucrare îți va aduce, în Împărăția Mea Glorioasă, mari recompense, ție, familiei tale și celor dragi.

Tatăl vostru Preaiubit,  Dumnezeu, Creatorul a toate câte sunt