Marți, 09 august 2011 la ora 20:30

Fiica Mea iubită, a venit vremea tulburărilor în lume, când omul se va ridica împotriva omului, fratele contra fratelui și vecinul împotriva vecinului, așa cum a fost prezis. Evenimentele se vor precipita acum unul după altul. Multe țări vor experimenta acest lucru. Există multă furie în lume, dezamăgire și teamă în rândul copiilor Mei. Spune-le că aceste evenimente sunt iscate de satana și că tulburările vor izbucni în continuare și se vor intensifica înainte de Marele Avertisment.

Acesta, fiica Mea, a fost prezis ca fiind doar unul dintre semnele pe care omenirea le va experimenta pe parcursul anului 2011, anul Purificării. Copiii Mei vor asista șocați la răul care există în lume, în sufletele celor conduși de ură și de furie unii față de alții. Fiica Mea, în această luptă care va continua să ia amploare nu există învingători. Atrocitățile care urmează, sunt cauzate de mâna omului. Sunt din cauza lipsei de iubire a oamenilor față de Mine și de Tatăl Meu Veșnic, ei devenind de bună voie complici ai satanei.

Rugați-vă, copiii Mei, pentru toți cei care vor suferi din cauza tulburărilor din lume. Doar câteva țări vor scăpa de aceste izbucniri de furie și distrugere. Acest război al urii va fi văzut în diferite țări și națiuni. Confuzia, teroarea și durerea vor fi resimțite de către mulți.

Vă rog să aveți încredere în Tatăl Meu, Dumnezeu Tatăl Veșnic, fiindcă Mâna Lui va ajuta la oprirea acestor calamități, copii. Rămâneți puternici, pregătiți și loiali față de Mine, Mântuitorul vostru iubit. Toate se vor îmbunătăți în lumea voastră atunci când vă veți da seama de importanța iubirii în viețile voastre și de importanța armoniei și a grijii față de aproapele vostru. Rugăciunea va ajuta la reducerea impactului cu frământarea răului.

Rețineți că războiul, violența și crima nu provin de la Dumnezeu. Acestea sunt create de către satana. Mânia lui a atins niveluri fără precedent și furia lui este orientată asupra copiilor Mei, strecurându-se în cei cu sufletele slabe, fără iubire în inimile lor.

Ascultați-mă acum. Iubiți-vă unul pe altul așa cum vă iubesc Eu pe voi. Respingeți-l acum pe satana, pe slujitorii și pe marionetele sale. Rugați-vă la Sfântul Arhanghel Mihail pentru ca să apere comunitatea voastră. Rugați-vă către Mine pentru îndrumare. Rugați-vă invocându-L pe Duhul Sfânt să se pogoare asupra țărilor voastre.

Mântuitorul vostru milostiv, Isus Cristos