Miercuri, 10 august 2011 la ora 12:05

Fiica Mea preaiubită, trebuie să perseverezi în această suferință pentru că, procedând astfel, salvezi suflete. Suferința ta dezvăluie acum tortura pe care am îndurat-o Eu prin păcatul omului.

Lăcomia omului a crescut acum într-o asemenea măsură încât principiile moralei nu se mai aplică în societatea voastră. Păcatul lăcomiei omului înseamnă că lui nu-i pasă cine suferă din cauza lui, atâta vreme cât poftele sale sunt satisfăcute. Vă spun acum că nu-i voi pierde din vedere pe cei care îi chinuie pe alții din cauza lăcomiei și avariției. Veghez. Văd. Mă cutremur când asist la faptul că omul alege calea hidoasă a declinului, cu scopul de a câștiga avere în detrimentul altora.

Ei, fiica Mea, vor fi deposedați de bunurile materiale dacă nu vor implora milostivirea Mea. Banii lor vor fi fără valoare. Oamenii care încearcă să tortureze suflete, să fure ceea ce aparține de drept fraților și surorilor lor, să știe că se vor alege doar cu cenușa. Rugați-vă pentru cei care nu pot vedea dincolo de câștigul material, deoarece dacă nu vor întoarce spatele acestor fapte nelegiuite, ei vor fi lepădați și nu vor intra în Împărăția Tatălui Meu.

Dacă faceți rău altora în această lume, veți fi dați de-o parte și azvârliți în bârlogul satanei. Ceea ce vă poate părea o pretenție justificata la bogăție, dacă e dobândită în detrimentul altora, vă va aduce chinuri pe veci.

Aruncați acum armele lăcomiei și dorința necumpătată de câștig. Căutați mântuirea, și astfel pacea va reveni în societate.

Al vostru Salvator, Regele Dreptății, Isus Cristos