Vineri, 12 august 2011 la ora 23:45

Fiica Mea iubită, dragostea celor ce Mă urmează Mă susține. Plâng lacrimi de bucurie când sunt martor la dragostea discipolilor Mei, care te înconjoară și te îmbrățișează cu rugăciunile lor.

Ei, fiica Mea, prin darul Duhului Sfânt, au fost chemați să proclame lumii Cuvântul Meu Preasfânt, prin aceste mesaje importante.

Doar dacă sufletele care Mă urmează și care știu că Eu comunic prin intermediul a diverși vizionari, își vor deschide ochii și vor asculta ce am de spus, atunci de rugăciunile lor vor beneficia și acele sărmane suflete care nu s-au pregătit pentru Avertisment.

Dragostea Mea strălucește în întreaga lume prin intermediul copiilor Mei loiali. Lumina iubirii Mele care strălucește prin ei creează multă convertire în lume chiar acum. În această lună, deși copiii Mei nu conștientizează, milioane de suflete sunt acum salvate datorită devoțiunii dragilor Mei discipoli.

Ei, copiii Mei prețioși, au urmat invitația Mea la rugăciune și devotament în timpul acestei luni August, luna Mântuirii Sufletelor. Spune-le copiilor Mei că rugăciunea și postul lor au creat multă fericire în inima iubitoare a Tatălui Meu. O abundență de haruri se revarsă acum asupra acelor dragi suflete sfinte, astfel încât ele să fie înzestrate cu darul de a mijloci de acum înainte pentru sufletele pierdute.

Cât de mult îmi doresc să-l țin pe fiecare dintre ei în brațele Mele, aproape de inima Mea Preasfântă, pentru a le putea arăta cât de mult îi iubesc pe toți. Sunt atât de curajoși, atât de loiali și, în ciuda devierilor păcătoase din când în când, sunt atât de buni. Inimile și sufletele lor sunt acum îmbibate de compasiunea Mea și Duhul Sfânt va călăuzi armata Mea prețioasă spre victorie, ajutându-Mă să câștig mai multe suflete.

Iubitul vostru Salvator loial, Regele Omenirii, Isus  Cristos