Duminică, 14 august 2011 la ora 14:25

Preaiubita Mea fiică, tu continui să aperi Cuvântul Meu, când de fapt nu este nevoie. Cuvântul Meu va străpunge inimile credincioșilor Mei ca o sabie, când vor medita asupra mesajelor Mele, date ție pentru lume. Ei vor ști Adevărul când citesc Cuvântul Meu, pentru că lumina Mea Dumnezeiasca va avea un impact asupra lor, într-un mod pe care nu-l vor putea ignora. Mulți pun la îndoială aceste mesaje și o vor face și în continuare, la fel ca și pe vremea lui Noe. Au fost atenționați, însă nu au vrut să asculte. Au respins glasul Tatălui Meu când El a trimis mesaje prin Noe și prin alți profeți. Doar aceia care l-au ascultat și s-au supus, au fost salvați.

Ascultați acum mesajele Mele. Copiii Mei, deschideți-vă inimile și permiteți Cuvântului Meu să vorbească sufletelor voastre. Ignorați distragerile lumești. Concentrați-vă numai asupra Glasului Meu. Făcând astfel, vă salvați sufletele.

Cei care nu vor să asculte și întorc spatele, cu timpul vor veni cu gurile flămânde să devoreze Cuvântul Meu Preasfânt, odată ce s-a produs Marele Avertisment. Căci atunci veți fi gata să urmați călăuzirea Mea, pentru ca Eu să vă conduc spre Noul Paradis Pământesc, unde voi și familiile voastre și cei dragi vouă vă veți bucura de Viața Glorioasă care vă așteaptă pentru 1000 de ani. Nu va fi nici un fel de boală. Nu va fi lipsă de hrană. Nu vor fi griji. Doar iubire în cea mai pură formă a ei. O existență de slavă, care este moștenirea voastră de drept.

Vă rog, copii, rugați-vă acum cu sârg pentru discernământul de a accepta Sfântul Meu Cuvânt, atunci când vă este prezentat. Considerați-l ca fiind cel mai mare dar al vieții voastre. Acceptați-l cu trupul, cu mintea și sufletul, pentru că doar atunci veți găsi adevărata pace.

Mântuitorul vostru iubit, Isus Cristos