Luni, 15 august 2011 la ora 12:05

Scumpa Mea fiică, în timp ce Tatăl Veșnic, Dumnezeu Cel Preaînalt pregătește lumea pentru următoarele schimbări, El este plin de tristețe, din cauza omului care încă este orb față de Adevărul Existenței Lui.

În timp ce Tatăl începe să facă cunoscut întregii lumii schimbările legate de Reîntoarcerea Mea pe Pământ, vede în lume atât de multe păcate, încât plânge cu tristețe pentru acele suflete a căror pierdere va fi probabil inevitabilă. Rugăciunea pentru salvarea tuturor acelor suflete care încă există în lume și care de bună voie și în mod sfidător se întorc de la El, deși cunosc și acceptă existența Lui, poate ajuta salvării sufletelor lor.

Continuă rugăciunea și adu jertfe personale pentru aceste suflete, fiica Mea, fiindcă fără rugăciune, viitorul lor trebuie să te îngrijoreze.

Las în seama discipolilor Mei să se roage pentru sufletele pierdute. Acum, timpul rămas pentru ca orbii credinței să-și deschidă ochii la Adevărul Existenței lui Dumnezeu Tatăl, este scurt.

Țineți-vă de mână, copii ai Luminii, pentru ca cercul vostru de iubire și devotament pentru Mine să fie destul de puternic să atragă sufletele care nu acceptă sau nu cred în Adevărul Existenței Mele și a Tatălui Meu iubit. Nu rupeți acest lanț al credinței, atunci când puteți ajunge la salvarea fraților care încă nu urmează calea ce duce la Viața Veșnică. Mai degrabă, din cauza slăbiciunii lor pentru goana după bunurile materiale, vor avea nevoie de o călăuzire fermă ca să le fie de ajutor.

Nu-i batjocoriți pe cei care nu cred în Dumnezeu. Convingeți-i cu blândețe, vorbiți-le despre Răstignirea Mea și despre Jertfa supremă pe care Tatăl Meu Veșnic a adus-o pentru salvarea copiilor Săi, prin faptul că le-a dat Darul Harului Salvării prin iertarea păcatelor.

Tatăl Meu îi cheamă pe toți cei care citesc aceste mesaje pentru prima dată. Trebuie să citiți fiecare mesaj cu atenție. După care, rugați-vă Duhului Sfânt pentru harul de a fi capabili să recunoașteți că aceste mesaje sunt de origine Dumnezeiască. Deschideți-vă inima pentru a primi Cuvântul Meu. Simțiți-Mă în suflete voastre, cerându-Mi următoarele:

“Isuse, dacă într-adevăr ești Tu, inundă-mi sufletul cu semnul Iubirii Tale, ca eu să pot recunoaște cine ești. Nu mă lăsa înșelat de minciuni. Mai degrabă arată-Mi Milostivirea Ta deschizându-mi ochii către Adevăr și către calea ce duce la noul Paradis de pe pământ. Amin.”

Nu uitați, copii, că numai din Iubirea Mea tandră și profundă vin Eu în lume comunicând astfel cu voi. Nu fac asta ca să vă șochez sau ca să vă impresionez, nici să creez controverse sau dezbateri. Scopul este de a salva sufletele tuturor, mai ales pe cele ale tinerei generații, care n-are nici un fel de interes pentru credință, fiind prea preocupată de propria viață în care Dumnezeu ocupă doar un loc minor. Vorbind pe o limbă pe care ei o înțeleg, sper să reușesc să le atrag atenția asupra evenimentelor care sunt în desfășurare. Ei sunt cei mai vulnerabili în societatea voastră, copii. Este vital să ajung la ei cât mai repede cu putință.

Copiii Mei, acum adunați-vă împreună cu Mine ca să salvăm toți tinerii din lume. Ajutați-Mă să-i îmbrățișez (cuprind) în Împărăția Mea, astfel încât nici un singur suflet prețios să nu fie pierdut pentru Mine.

Mântuitorul întregii omeniri, al vostru Isus Cristos

Mesajul contine

Deschideți-vă inimile pentru a primi Cuvântul lui Dumnezeu
Rugăciunea (9) din Alte rugăciuni

Tatăl Meu îi cheamă pe toți cei care citesc aceste mesaje pentru prima dată spunându-le: trebuie să citiți fiecare mesaj cu atenție. După care, rugați-vă Duhului Sfânt pentru harul de a fi capabili să... citește tot