Miercuri, 17 august 2011 la ora 23:00

Fiica Mea iubită, harurile care s-au revărsat peste tine, ți-au fost date ca să te întărească în această lucrare, dându-ți mai multă încredere.

Încrederea în Mine copii, este foarte importantă. Da, aduce multă bucurie Inimii Mele Preasfinte când simt Iubirea voastră pentru Mine. Dar numai când vă încredeți cu adevărat în Mine și vă lăsați deoparte toate grijile dându-Mi-le Mie, ca Eu să pot să le rezolv, voi puteți simți adevărata pace.

Foarte mulți copii se roagă pentru diferite intenții. Eu le ascult pe fiecare în parte. Însă când vă rugați pentru un lucru important pentru voi, trebuie să lăsați deoparte temerile. Frica nu este de la Mine. Aceasta este de la satana, ca să vă chinuiască pe voi. Nu înțelegeți asta? Când vă e frică de ceva anume care simțiți că vă domină viețile, odată ce crește teama se amplifică și problema.

Va fi pace în mintea voastră doar atunci când vă opriți și-Mi spuneți:

„Isuse, cu toată încrederea îți predau Ție toată îngrijorarea mea în legătură cu această problemă, pentru ca de acum ea să fie în grija Ta, iar Tu s-o rezolvi potrivit voinței Tale Preasfinte.”

Copiii Mei, asta numesc Eu încredere.

Încrederea în Mine înseamnă să arătați o convingere totală. Eu am murit pentru păcatele voastre, ale fiecăruia în parte și ale tuturor celor care trăiți în această epocă. De ce nu ați avea încredere în Mine?

Eu vă iubesc ca nici o altă creatură de pe acest Pământ. Nimeni nu vă va iubi și nici nu poate să vă iubească așa ca Mine. Amintiți-vă asta întotdeauna.

Mergeți acum cu iubire și pace. Eu stau lângă voi dimineața, la amiază și seara așteptând doar chemarea voastră.

Prietenul și Mântuitorul vostru iubitor, Regele Milostivirii, Isus Cristos

Mesajul contine

Rugăciune pentru a alunga temerile voastre
Rugăciunea (10) din Alte rugăciuni

Isuse, cu încredere Îți predau toată neliniștea mea cu privire la această problemă ca ea să fie acum în grija Ta iar Tu s-o rezolvi potrivit voinței Tale preasfinte.

Amin.