Miercuri, 17 august 2011 la ora 23:00

Fiica Mea iubită, harurile care s-au revărsat peste tine, ți-au fost date ca să te întărească în această lucrare, primind astfel mai multă încredere.

Încrederea în Mine copii, este foarte importantă. Da, aduce multă bucurie Inimii Mele Preasfinte simțirea iubirii voastre pentru Mine. Dar asta este doar atunci când vă încredeți cu adevărat în Mine și când vă lăsați toate grijile în mâna Mea, ca Eu să pot să le rezolv, pentru ca voi să simțiți adevărata pace.

Foarte mulți copii se roagă pentru diferite intenții. Le ascult pe fiecare în parte. Însă când vă rugați pentru un lucru important pentru voi, trebuie să lăsați deoparte temerile. Frica nu este de la Mine. Aceasta este de lasatana, ca să vă chinuiască pe voi. Nu înțelegeți asta? Când vă e frică de ceva anume care simțiți că vă domină viețile, odată ce crește teama se amplifică și problema.

Va fi pace în mintea voastră, doar atunci când vă reculegeți și-Mi spuneți acestea:

„Isuse, cu toată încrederea îți predau Ție toată îngrijorarea mea în legătură cu această problemă, pentru ca de acum ea să fie în grija Ta, iar Tu s-o rezolvi potrivit voinței Tale Preasfinte.”

Copiii Mei, asta numesc Eu încredere.

Să vă bazați pe Mine înseamnă să arătați o încredere totală. Am murit pentru păcatele voastre, ale fiecăruia în parte și ale tuturor celor care trăiți în această epocă. De ce nu ați avea încredere în Mine?

Vă iubesc ca nici o altă creatură de pe acest Pământ. Nimeni nu vă va iubi și nici nu poate să vă iubească așa ca Mine. Amintiți-vă asta întotdeauna.

Mergeți acum cu iubire și pace. Eu stau lângă voi dimineața, la amiază și seara așteptând doar chemarea voastră.

Prietenul și Mântuitorul vostru iubitor, Regele Milostivirii, Isus Cristos

Mesajul contine

Rugăciune pentru a-I oferi lui Isus problemele noastre
Rugăciunea (10) din Alte rugăciuni

Va fi pace în mintea voastră doar atunci când vă reculegeți și-Mi spuneți acestea:

Isus @ 17 aug 2011, 23:00

Isuse, cu toată încrederea îți predau Ție toată îngrijorarea mea în legătură cu această problemă... citește tot