Vineri, 19 august 2011 la ora 23:00

Scumpa Mea fiică, iubirea Mea pentru tineri, mai ales pentru adolescenții și adulții tineri, e foarte profundă. Ca și părinții lor și Eu simt pentru ei iubire, bucurie, îngrijorare și uneori mânie în timp ce îi văd crescând. O, cum Mi se sfâșie Inima când îi aud spunând că nu cred în Dumnezeu, în Tatăl Meu Veșnic. Dragii Mei copilași au fost determinați să îl respingă pe Dumnezeu, așa încât să fie văzuți că se potrivesc cu prietenii lor și că nu sunt diferiți de ei.

Cert este că tinerilor nu le mai este ușor să-și recunoască iubirea față de Mine, chiar dacă acceptă existența Mea. Admiterea acestui fapt îi poate pune în situații jenante, atunci când credința lor în Mine, Isus Cristos sau în Tatăl Veșnic, este disprețuită în favoarea a ceea ce se numește „ființă superioară”. Ce-i face pe tineri să le fie atât de rușine de Mine? De ce simt că trebuie să se conformeze unei lumi, din care lipsește sufletul, sau căreia nu-i pasă de loc de viața spirituală?

Muzica și arta au o enormă influență asupra acestor mici suflete prețioase, cărora nu li s-a vorbit despre realitatea Raiului și a Iadului. Ei, ca și orice alt copil al Meu care ocolește cu stăruință orice fel de mențiune despre Mine, învățăturile Mele, sau despre existența Tatălui Meu, se vor pierde probabil în sălbăticie.

Părinți, vă chem să le vorbiți copiilor voștri despre adevărul existenței lor pământești: de unde au venit și ce îi așteaptă după această viață. Este datoria voastră să-i ajutați să-și deschidă inimile în fața Iubirii Mele. Conduceți-i cu blândețe la Mine, însă folosiți-vă de toate mijloacele posibile pentru a ajuta la salvarea sufletelor lor. Faceți-o din iubire pentru ei. Poate de-a lungul anilor v-ați neglijat obligațiile, însă acum a venit timpul să vă reparați greșelile. Rugându-vă Rozariul Milostivirii Divine pentru sufletele lor, îi puteți ajuta. Ar fi mai bine dacă ei, încă în această viață și de bună voie, ar veni la Mine cu brațele deschise.

Tinerilor le spun următoarele: dacă voi credeți în Mine, să nu vă fie teamă să recunoașteți aceasta în public. Nu Mă negați, pentru că Eu sunt colacul vostru de salvare, fără de care nu există viață. Când ceilalți văd cât de puternică este credința voastră, atunci vor fi mai înclinați să-și deschidă inimile către Mine. Aceasta cere mult curaj din partea voastră, dar harurile pe care le veți primi de la Mine vor depăși temerile voastre. Odată ce le veți spune oamenilor că Eu într-adevăr exist, odată ce le veți arăta respect și iubire și-i veți atrage către voi, vă vor respecta atunci când le veți vorbi de Mine. Ar putea părea ciudat ca la o răsuflare să vorbiți despre Mine, iar la cealaltă despre lucruri lumești, însă credința voastră se va întări când faceți asta. Nu doar că veți experimenta în inimi o mare iubire pentru Mine, ci va fi și salvarea sufletelor prietenilor voștri.

Folosiți internetul pentru răspândirea mesajelor Mele. Vorbiți despre ele. Nu contează cine vă ironizează. Dacă faceți aceasta, mulți tineri din întreaga lume vor avea parte de viața veșnică, din cauza convertirii create ca rezultat.

Acum porniți, tânăra Mea armată prețioasă. Este timpul să luați curaj să răspândiți Mesajele Mele, care au fost date în lume acestei generații pentru a reaminti cine sunt Eu, de ce v-am salvat pe toți din adâncurile iadului, și de ce vă întind acum mâna pentru vă salva încă odată.

A sosit timpul ca Eu să iau mâinile voastre într-ale Mele.

Vă iubesc.

Al vostru iubit Mântuitor și priete, Isus Cristos