Duminică, 21 august 2011 la ora 23:00

Mult iubita Mea fiică, Te-am vizitat azi noapte în timp ce această lume stă să izbucnească într-o violență continuă, când o națiune după alta se vor bombarda reciproc căutând putere și glorie. Rugați-vă pentru toate acele suflete care vor pieri în această violență pentru ca ei să poată găsi favoruri în Împărăția Tatălui Meu.

Fiica Mea, lumea acum va fi supusă schimbărilor prevestite, ca să se purifice și astfel oamenii să devină vrednici de promisiunile Mele. Ei vor continua să suporte lipsurile materiale, cauzate de oamenii lacomi, responsabili pentru prăbușirea lor bruscă. Pe măsură ce aceste încercări se vor intensifica și acești copii se vor elibera din lanțurile care-i leagă de promisiunile deșarte ale satanei, el, cel care seduce bogații promițându-le și mai multă bogăție, va continua să etaleze obscenitatea vulgarității ostentative în fața întregii lumi. Face asta nu doar ca să-i facă pe copiii Mei să-i invidieze pe cei bogați și faimoși, ci și pentru a-i determina să facă tot ce le stă în putință ca să-i imite. În timp ce satana îi mână pe Copiii Mei în acest cuib, unde bogăția li se va părea un țel important de atins, îi va îndepărta cu succes de Adevăr.

Când veți rămâne goi și dezbrăcați, Eu vă voi îmbrăca din nou, copii, numai că de data acesta va fi o armură care să vă apere de nelegiuirile oamenilor răi. Odată ce aveți armura pe voi veți fi gata să mergeți în lume cu o altă concepție de viață. Și anume, țelul cel mai important va fi iubirea aproapelui. Când arătați iubire unii față alții, atunci dovediți iubirea voastră autentică față de Mine.

Această fațadă a bogăției și a bunăstării, de care doar foarte puțini dintre copiii Mei din lume au parte, nu este decât atât – o aparență, pentru că în spatele ei nu este nimic. Veți fi ispitiți, spre o bogăție asemănătoare, în timp ce amăgitorul vă determină să tânjiți spre o avere uriașă și spre renume. Adevărul este că în timp ce voi sunteți ocupați vânând dorințe deșarte și fără sens, veți ignora obligațiile pe care le aveți față Mine.

Nu permiteți niciodată să fiți ispitiți cu faima și bogăția, și să știți că banul, când e prea mult, corupe sufletul. Toți cei care au atât de mulți bani încât e neverosimil să-i poată cheltui în această viață, trebuie să-i dea celor nenorociți, care nu au ce mânca. Dacă veți face așa, vă veți salva sufletele. Dar dacă lăcomiți la mai mult, cu toate că aveți destul, chiar cât să hrăniți și să îmbrăcați o întreagă națiune, veți flămânzi. Pentru voi, pâinea vieții, este acceptarea smerită, că iubirea aproapelui este ceea ce Eu v-am învățat. Iubirea semenului înseamnă să le purtați de grijă celor care nu au nimic.

Treziți-vă și acceptați Adevărul, înainte de a fi prea târziu pentru voi. Este foarte greu ca harul Tatălui Meu să fie găsit de cei ce dispun de o avere mare, exceptând cazul în care o împart cu alții. Amintiți-vă aceasta. Tuturor celor care au puțin, dar sunt invidioși pe aceia care aparent au tot confortul material, la care și ei tânjesc, le spun: și voi trebuie să fiți prudenți.

Există doar un singur palat în care trebuie să încercați să intrați, și aceasta vă așteaptă în Noul Paradis Pământesc. Doar celor smeriți în inimă, în minte și în suflet li se va da cheia

Mântuitorul vostru iubit, Isus Cristos