Luni, 22 august 2011 la ora 20:10

Când omul își pune la îndoială propria credință, trebuie să se gândească. Dacă este nesigur, trebuie să Mă roage pe Mine să-i deschid ochii. Dacă i se pare greu să se roage, trebuie să Mă roage pe Mine să-i deschid gura. Însă dacă nu va asculta Adevărul, atunci are nevoie de rugăciunea altora.

Copiii Mei, sunt profund îngrijorat de felul în care răul este prezentat ca bine în timp ce binele e prezentat ca rău. În lumea voastră totul este întors pe dos. Voi, cei care nu aveți o credință profundă în Mine, nu veți fi nici unul mai înțelepți.

Acum în lume se pregătesc măsuri, în numele vostru, la toate nivele din guverne, biserici și națiuni, iar voi nici nu le observați.

Se introduc legi rele care sunt prezentate ca fiind în interesul omenirii. Acestea includ noile guvernări, medicamente, ajutoare externe, vaccinuri și predicarea noilor religii și a altor doctrine. Niciodată nu a fost atâta confuzie printre Copiii Mei.

La suprafață, totul pare sub control și în regulă, și într-un fel chiar așa este. Însă singura ordine reală care există este de fapt în mâna acelora care dirijează evenimentele lumii, ascunși în confortul căilor lor rele în spatele ușilor închise.

Nu vă lăsați păcăliți, copii. Trebuie să vă întoarceți la Mine pentru ajutor, ca evenimentele cumplite planificate de puterile globale secrete, să fie slăbite. Singurul vostru drum spre libertatea reală este să vă reaprindeți credința în Mine. Aceasta se va întâmpla în curând, copiii Mei dragi, când Voi apărea lumii în timpul Marelui Avertisment, care se apropie tot mai mult.

Vă chem să vă rugați pentru aceia care au văz și totuși sunt orbi la Preasfântul Meu Cuvânt. Rugați-vă pentru aceia care stăruie să răstălmăcească Învățătura Mea, rugați-vă pentru slujitorii Mei sfințiți care din lașitate cedează cerințelor venite din partea guvernelor.

Acum există doar un singur conducător care controlează viitorul, și acela este Tatăl Meu Veșnic, Dumnezeu Creatorul și Făcătorul a toate. Arătați-i devotament Lui mai presus de orice, și veți avea un sprijin sigur în timp ce mergeți înainte pe calea Adevărului.

Mântuitorul vostru iubit, Isus Cristos