Duminică, 28 august 2011 la ora 23:00

Fiica Mea iubită, satana și demonii lui încearcă să te chinuiască acum. Trebuie să iei la cunoștință acest fapt, iar apoi să întorci spatele. Nu reacționa și nu pune la suflet, deoarece dacă reacționezi, îi dai celui rău o putere mai mare asupra ta. Nu băga în seamă ispitele lui și ia-Mă de Mână, pentru că Eu stau lângă tine ca să te apăr de aceste atacuri.

Spune-le discipolilor Mei că odată ce vor ridica Potirul Meu și vor merge înainte, vestind Adevărul reîntoarcerii Mele pe Pământ, și ei vor suferi. Vor fi jigniți, se va râde de ei și vor fi făcuți să se simtă ca niște neghiobi atunci când vorbesc în Numele Meu. Spune-le că atunci când aceasta se va întâmpla, chiar dacă au avut vreo îndoială referitoare la aceste mesaje, ea va dispărea. Copiii Mei, înțelegeți întotdeauna că aceia care vă vestesc Cuvânt Meu Adevărat dat prin vizionarii autentici, aceia vor suferi batjocura, la fel ca și sufletul ales, al cărui rol este de a transmite lumii Mesajele Mele Divine. Nici cu voi nu va fi altfel, armata Mea. Aceasta va fi o lecție greu de acceptat pentru voi. Trebuie să știți că veți suferi mereu în această viață, când veți merge alături de Mine. Trebuie să știți că doar astfel veți realiza că purtați Crucea Mea. Pentru că doar atunci veți fi calificați să vestiți Cuvântul Meu. Nici un profet, nici un apostol al Meu nu a găsit ca fiind ușoară această cale. Trebuie să vă rugați pentru puterea de a suporta aceste suferințe, care pun la încercare credința voastră până la extreme.

Când purtați crucea Mea pentru a-Mi ușura povara, atunci veți fi împovărați cu greutăți. Dacă vă încredeți deplin în Mine, mâinile voastre fiind într-ale Mele, Eu vă voi susține și vă voi da puterea necesară pentru această călătorie. O călătorie presărată cu atât de mulți spini, încât poate că tălpile voastre vor sângera, însă totodată credința voastră va fi atât de puternică încât nu veți mai putea să vă trăiți viața fără Iubirea Mea Curată.

Voi, copiii Mei iubiți, sunteți armata Mea prețioasă. Într-o zi voi veți mărgini potecile Raiului, într-o minune de slavă, unde îngerii vor cânta lauda muncii pe care ați făcut-o pentru Mine în timpul vieții voastre pe pământ. Îi voi recompensa pe toți adepții Mei devotați pentru loialitatea și pentru iubirea neșovăitoare față de Mine. Suflete alese, voi sunteți binecuvântate pentru că ați primit darul de a vedea Adevărul, în timp ce alții pur și simplu întorc spatele.

Nu uitați, voi acum veți primi darul Duhului Sfânt și astfel veți fi incapabili să Mă renegați pe Mine. Totodată acest drum va fi plin de pietre care vă pot răni tălpile, de bolovani care v-ar putea împiedica și de cei care vor sta sfidători să vă blocheze calea, intimidându-vă și amenințându-vă să vă întoarceți de unde ați venit.

Ridicați-vă mâinile ca și cum ați vrea să-i atenționați blând și spuneți-le:

Nu voi nega niciodată calea Domnului. Tot așa cum nu voi nega nici existența lui Isus Cristos, pe care omenirea a încercat să-L distrugă nu doar în timpul suferinței Lui pe Cruce, ci și după aceea. Sunt una cu Isus Cristos. Vorbesc în Numele Lui. Merg cu El. El mă ridică astfel încât și eu în felul meu, smerit, pot să te ajut să-ți deschizi inima către Iubirea Curată pe care El o păstrează in Inima Sa, pentru tine și numai pentru tine.”

Voi cei din Armata Mea prețioasă, ridicați-vă acum, când Eu vă conduc pe drumul anevoios, dar dumnezeiesc spre Noul Paradis Pământesc, care vă așteaptă. Vă rog să aveți grijă ca în drumul vostru să adunați cât mai mulți copii rătăcitori, ca să putem fi uniți ca o singura familie.

Iubitorul vostru Isus, Mântuitorul și conducătorul întregii omeniri

Mesajul contine

Rugăciune pentru sufletele sărmane și rușinate
Rugăciunea (11) din Alte rugăciuni

Haideţi la Mine şi cereţi-Mi să vă ajut... Veniţi. Plecați capul. Lăsați deoparte rușinea și cereți-Mi ca să vă iert acum.

Isus @ 23 aug 2011, 23:45

Isuse, Te rog iartă-mi păcatele și jignirile pe care Ți... citește tot


Rugăciune pentru a persista pe Calea Domnului atunci când alții încearcă să ne oprească
Rugăciunea (12) din Alte rugăciuni

Nu voi nega niciodată calea Domnului.

Tot așa cum nu voi nega nici existența lui Isus Cristos, pe care omenirea a încercat să-L distrugă nu doar în timpul suferinței Lui pe Cruce, ci și după aceea.

Eu sunt... citește tot