Marți, 23 noiembrie 2010 la ora 03:00

Preaiubita Mea Fiică, tu suferi din cauza Lucrării pe care o faci în Numele Meu. Întunericul pe care îl simți vine de la înșelător, care reușește în fiecare oră prin alții – oameni pe care îi cunoști – prin întunericul lui – să te atace. Cu toate că te simți deznădăjduită, în realitate ești apărată. El, înșelătorul despre care ți-am spus, nu va putea dăuna sufletului tău. Trebuie să continui să te rogi Sfântul Rozariu, ca să ai parte de ocrotire permanentă împotriva tulburării. Pe măsură ce te vei ruga această rugăciune foarte puternică de adorație a Mamei Mele, vei vedea diferența.

Nu este simplu să termini această Lucrare la care trudești pentru Numele Meu, dar trebuie să rămâi puternică, Fiica Mea. Căci Lucrarea, când va fi revelată lumii, va aduce pace și mulțumire copiilor Mei.

Ei, copiii Mei, când vor înțelege Adevărul, vor ști că nu au fost îndepărtați sau uitați de Creatorul lor. Consolarea pe care o vor simți, prin cunoașterea pe care Eu le-o voi da prin această Carte, îi va atrage aproape de Mine.

Plan pentru războiul ce va veni

Nu te teme, fiica Mea, tu ești în siguranță, cu toate că te simți fără putere și ți-e teamă de incertitudine. Lumea, inclusiv țara ta, va suferi încă și mai mult ca rezultat al controlului global care îi va lăsa pe oameni neputincioși, de aceea este foarte important să vă pregătiți acum.

Ți-am spus și mai devreme că trebuie să spui copiilor Mei să înceapă să facă planuri acum, înainte de a începe temutul război global. Războiul despre care vorbesc este orchestrat de Balaurul Roșu, acum. Balaurul, noua energie mondială, complotează acum și va distruge orașe în Vest. Timpul este aproape. Rugați-vă, rugați-vă pentru convertire, pentru că acest rău nu poate fi oprit, căci nu este suficienta rugăciune pentru a-l împiedica. Rugați-vă pentru aceia care vor muri în acest război nuclear.

Trei ani până când acest complot se va desfășura

Rugați-vă pentru aceste suflete, acum. Pe măsură ce o putere mondială preia conducerea, cu o compasiune falsă ei, fiica Mea, urmăresc să controleze libertatea voastră de a trăi, a mânca și a vă ruga. De aceea poporul Meu trebuie să se străduiască să nu depindă de nimic. Produceți-vă singuri alimentele. Găsiți din timp adăposturi, unde vă puteți întâlni pentru a-l putea slăvi pe Mântuitorul vostru Divin. Numai că trebuie să rămâneți tari. Să nu povestiți prea multor oameni de ce faceți asta. Nu va dura decât până când semnele acestui plan se vor desfășura în fața ochilor voștri.

Până atunci planurile voastre vor avea ca rezultat o forma de susținere, chiar dacă le-ați pus poate sub semnul întrebării gândind din când în când că sunt ciudate. Cultivați-vă singuri alimentele. Cumpărați semințele care în viitor nu vor mai fi disponibile la vânzare. Astfel vă veți hrăni familiile când va avea loc foametea mondială.

Mergeți acum și pregătiți-vă.

Mântuitorul vostru iubit, Isus Cristos

corectat iulie 2014