Sâmbătă, 03 septembrie 2011 la ora 23:50

Draga Mea fiică iubită, să nu te iluzionezi, amăgitorul te-a făcut zilele trecute să-ți întorci capul de la Mine. Tu atribui acest lucru faptului că ai fost foarte ocupată, ceea ce nu este întru totul adevărat. El este atât de șiret, că a deranjat fiecare minut al timpului tău. În timpul aceasta tu ai fost conștientă că nu Mi-ai acordat timp destul, nu-i așa?

Ai simțit că atenția ta este dirijată în altă parte, că ești pierdută și pe urmă ai recunoscut, că fără Mine, ești golită pe dinăuntru. Cu toate că Eu, în timpul acesta, am fost foarte aproape de tine, totuși am permis să te simți ca și cum te-aș fi părăsit. Astfel ai experimentat și tu disperarea pe care o simt sufletele pe care Eu le refuz din cauza păcatelor lor. Toate acestea sunt importante în dezvoltarea ta spirituală.

Cu toate că ar părea fără sens ca Eu să permit asta, totuși asta este parte din procesul sfințirii pe care Eu o cer și o pretind de la tine. Tu, fiică prețioasă, vei continua din când în când să simți o formă de abandonare, la fel ca și multe alte suflete care merg pe această cale.

Scara care duce la perfecțiunea sufletească este foarte lungă. Sufletele fac unul, doi sau mai mulți pași înapoi pentru fiecare pas făcut înspre Mine. Te rog fiica Mea, spune-le tuturor discipolilor Mei să se pregătească cu grijă pentru această scară, lucru esențial pentru a ajunge pe cea mai înaltă treaptă. În mesajul Meu din 24 noiembrie 2010, când ți-am vorbit prima oară despre această scară, ți-am explicat, că unii oameni urcă mult prea repede aceste trepte. Dar tu știi că asta ar fi o greșeala. Să fii conștientă că Eu sunt cel care te conduc de-a lungul pașilor tăi, tot timpul.

Copila Mea, voi acum trebuie să urcați fiecare treaptă a acestei scări spirituale, înainte să ajungeți la ultima treaptă care este la poarta Paradisului. Fiți răbdători. Să nu fiți decepționați dacă veți recădea. Pur și simplu ridicați-vă și începeți să urcați din nou toată calea.

Copii, Eu vă voi ține de mână și vă voi conduce până sus, dacă-Mi veți permite.

Mântuitorul vostru iubitor,  Isus Cristos