Luni, 05 septembrie 2011 la ora 21:00

(Notă: În această seară au fost primite 2 mesaje de la Isus Cristos. În primul mesaj, o revelație privată, au fost date vizionarei detalii despre perioada în care va avea loc Marele Avertisment. Publicarea acestora fiind la discreția vizionarei, care a decis, să nu le facă publice în acest moment. În schimb le-a dat unui preot, ca să fie păstrate în siguranță. Acestea vor fi revelate doar după ce Marele Avertisment va avea loc. Al doilea mesaj este pentru lume.)

Fiica Mea iubită, timpul este deja aproape. Rugăciunea l-a ajutat pe locțiitorul Meu, Papa Benedict, ca să reziste luptelor interne cu forțele răului. Timpul lui la Vatican s-a prelungit.

Îi îndemn pe toți discipolii Mei să țină întruniri de rugăciune și vigilii ale Milostivirii Divine, pentru toți sărmanii Mei copii care s-au îndepărtat de Mine și de Tatăl Meu Veșnic. Cu toții au nevoie urgentă de rugăciunile voastre. Este nevoie acum de rugăciune și încă de foarte multă, ca să poată fi salvați. Oferiți Sfinte Liturghii pentru aceia, care poate din cauza stării lor sufletești nu vor supraviețui fizic Marelui Avertisment. Ei au nevoie de rugăciunile voastre. Uniți-vă. Prindeți-vă de mână împreună cu Mine.

Iubitul vostru Isus Cristos