Marți, 06 septembrie 2011 la ora 20:30

Multiubita Mea fiică, cât de tare suferi pentru Mine și drept rezultat cât de puternică ai devenit.

Ocrotirea Mea te învăluie. Nu te teme. Așa cum această lucrare convertește suflete în continuare, tot așa vor continua și atacurile satanei. Acceptă-le. Nu permite ca acestea să te necăjească. Ridică-te deasupra provocărilor și ațintește-ți tot timpul ochii către Mine. Pentru că de faci așa, nimic altceva nu va avea importanță.

Aceeași suferință va fi simțită de toți discipolii Mei pe măsură ce Duhul Sfânt continuă neabătut să atragă sufletele tuturor copiilor Mei de pretutindeni. În măsura în care crește credința lor în Mine, tot așa vor crește și atacurile celorlalți împotriva lor. Ei, discipolii Mei, vor vedea că trebuie să se confrunte cu argumente și comentarii neobișnuite, abuzive, și cu reacții ale ateilor, care vor fi foarte dificil de suportat.

Te rog, spune-le să se aștepte la toate acestea cu cât timpul Marelui Avertisment se apropie mai tare.

Satana și demonii lui, invizibili ochilor omenești, vor încerca să distrugă iubirea din sufletul copiilor Mei. El inspiră neîncredere unuia împotriva celuilalt. Provoacă neînțelegeri și seamănă îndoieli. El este plin de ură față de omenire. El va provoca războaie între țări și între compatrioți, precum și discordie în sânul familiilor. Toate acestea sunt tacticile lui preferate și semne clare ale activității lui intrigante.

Să le recunoașteți în adevăratul lor sens: satana în activitate. Învingeți-l prin faptul că sunteți puternici. Rugați-o pe Mama Mea iubită să vă apere, pentru că Ea este cea mai mare adversară a lui. Puterea satanei slăbește dacă o chemați pe Maica Sfântă în ajutor.

Aceste timpuri sunt o provocare pentru toți discipolii Mei de pretutindeni. Toate încercările, provenite de la orice fel de sursă, prieteni, familie, colegi, vor fi făcute ca să vă determine să-Mi întoarceți spatele.

Opriți-l pe satana așa cum v-am spus. Rugăciunea și devoțiunea la Inima Neprihănită a Mamei Mele Binecuvântate vor fi armura voastră.

Acum fiți puternici. Vă iubesc pe toți.

Mântuitorul vostru iubit,  Isus Cristos