Miercuri, 07 septembrie 2011 la ora 23:45

Fiica Mea iubită, spune-le dragilor Mei copii că nu trebuie să se teamă de Marele Avertisment. Mulți se vor speria și asta este de înțeles. Dar ei trebuie să Mă asculte pe Mine cu atenție.

Eu voi veni la fiecare dintre voi. Mă veți vedea și Mă veți simți pe Mine în inimi și în suflete. Prezența Mea va inunda sufletele voastre cu cea mai pură iubire și milostivire, de aceea ar trebui să vă bucurați. În sfârșit Mă veți vedea pe Mine și sufletele vor fi învăluite de iubire și entuziasm.

Majoritatea păcătoșilor și ateilor vor fi ușurați când vor vedea că Eu exist. Mărturia prezenței Mele Sfinte va fi Sângele care e necesar să le inunde sufletele cu hrana ce le-a lipsit atât de mult. Mulți vor suferi chinul, așa cum îl îndur Eu, când își vor vedea păcatele derulându-se. Când vor vedea cât de mult M-au supărat, Mă vor implora cu inimile zdrobite să-i iert.

Copiii peste vârsta de a pricepe vor vedea și ei cum Mă supără prin păcatele lor. În multe cazuri vor alerga la Mine și copiii care neagă Existența Mea, cu toate că sunt conștienți de Adevăr. Mă vor ruga să-i îmbrățișez și nu vor mai vrea să le dau drumul.

Nici chiar cei mai îndărătnici păcătoși nu vor reuși să rămână indiferenți față de acest eveniment supranatural. Copiii Mei, trebuie să ignorați zvonurile. Ignorați poveștile senzaționale. Nu este nimic de care ar trebui să vă temeți. Trebuie să așteptați Marele Avertisment cu o bucurie curată în inimi.

Eu aștept cu atât de multă iubire în Inimă momentul când voi revărsa Milostivirea Mea Divină asupra tuturor copiilor de pretutindeni. Aceasta este clipa și veți înțelege mai târziu cât de norocoși sunteți că faceți parte din această generație. Cum de nu puteți recunoaște Milostivirea care va fi arătată omenirii? În trecut, atât de multe suflete au murit în păcate de moarte. Acum, în sfârșit, toți păcătoșii vor înțelege Adevărul.

Copiii Mei, nu este ușor să recunoașteți existența Mea, existența Tatălui Meu Veșnic. Mulți nu vor să Mă recunoască în lipsa dovezilor palpabile. Mulți nu arată interes sau nu cred în lumea divină. Acest eveniment le va deschide ochii, spre simplu fapt că viața nu se termină pe pământ. Ea continuă veșnic. Acesta este motivul pentru care trebuie să-și pregătească sufletele.

Marele Avertisment le va arăta ce trebuie să facă pentru a repara asta. Nu uitați, copiii Mei, Eu sunt Mântuitorul vostru. Eu vă iubesc pe toți într-un mod care depășește puterea voastră de înțelegere. Așteptați sosirea Mea cu iubire și calm. Să nu vă temeți de spectacolul dramatic de pe cer și nici de culorile razelor care se vor răspândi peste tot, vestind venirea Mea. Aceasta vă va pregăti pentru momentul respectiv.

Vă rog, rugați-vă ca întreaga omenire să simtă bucurie în inimă, pentru că acest eveniment va însemna salvarea omenirii într-o măsură atât de mare încât va salva foarte de multe suflete și le va permite să intre în Noul Paradis de pe Pământ.

Mântuitorul vostru iubit,  Isus Cristos