Sâmbătă, 10 septembrie 2011 la ora 15:30

Preaiubita Mea fiică, azi vorbesc cu tine, despre importanța ascultării față de Mine, în absolut toate lucrurile. Fiica Mea, pentru ca toți discipolii Mei să fie vrednici de iubirea și devotamentul Meu, trebuie să cinstească poruncile Tatălui Meu. Cu toate că din când în când se împiedică, trebuie să se străduiască permanent să urmeze porunca iubirii. Iubiți-vă unii pe alții și puneți nevoile aproapelui mai presus de ale voastre. Apoi toate celelalte vor ajunge la locul lor.

Toți cei care se autodenumesc discipoli, trebuie să fie foarte prudenți față de modul în care răspândesc cel mai Sfânt Cuvânt al Meu. Dacă vor cădea în capcana aroganței și a trufiei, sau dacă în Numele Meu îi condamnă pe alții, atunci Mă supără foarte tare. Niciodată să nu-i amenințați pe alții cu pedepse pe care le pot aștepta de la Mine. Să nu spuneți nimănui, că Eu îi voi pedepsi, doar pentru că voi sunteți supărați pe ei, oricare ar fi motivul. Pentru că dacă o faceți, veți păcătui, renegându-Mă pe Mine, căci răstălmăciți adevărul ca să se potrivească intenției voastre. Niciodată să nu vă simțiți mai presus de ceilalți, doar pentru că aveți avantajul cunoașterii adevărului.

Copiii Mei, Eu îi iubesc pe toți copiii Mei, chiar dacă sunt rătăciți. Rugați-vă pentru ei, oricând, dacă aveți pretenția că sunteți adevărați discipoli ai Mei. Predicați adevărul prin toate mijloacele. Spuneți-le întotdeauna copiilor Mei despre iubirea Mea profundă pentru ei. Însă niciodată nu aveți voie să-i judecați. Nu le spuneți altora, că din cauza păcatelor lor, sau a ceea ce considerați voi că e păcat, vor fi pedepsiți de Mine în vreun fel, pentru că nu aveți dreptul să faceți asta.

Mesajul Meu de azi e foarte simplu. Dacă Mă iubiți pe Mine și vorbiți în Numele Meu, atunci nu aveți voie să vă preamăriți din acest motiv. Niciodată nu aveți voie să vă amenințați frații sau surorile, sau să-i defăimați în numele Meu.

Amintiți-vă, pentru că sunteți discipoli Meii, tocmai datorită credinței voastre, veți fi țintele înșelătorului. De aceea trebuie să fiți prudenți ca să nu vă păcălească determinându-vă să păcătuiți împotriva fraților voștri.

Rămâneți puternici, copii Mei! Vă dau aceste mesaje pentru ca să vă călăuzesc și să vă păstrez pe calea cea bună, care duce la Mine.

Iubitul vostru Isus,  Regele omeniri