Miercuri, 24 noiembrie 2010 la ora 02:30

Fiica Mea iubită, scrie următoarele: Credința se clatină uneori, chiar și la cei mai fideli discipoli ai Mei, tocmai atunci când se așteaptă cel mai puțin. Acest fapt este important pentru că le pune la încercare credința, ca după această experiență să se întoarcă în Inima Mea mai întăriți. Nu vă temeți, aceasta este o încercare pe care Eu permit să o îndure copiii Mei, cu scopul ca ei să devina mai puternici.

Nu este ușor să vă păstrați credința în Mine, copiii Mei, căci sunt multe obstacole care stau în calea fidelității voastre. Din când în când veți simți un gol total în sufletele voastre. Asta poate să vă dezorienteze, deoarece simțiți că ați rămas singuri, fără sprijin.

Discipolii Mei fideli, trebuie să înțelegeți următoarele: Eu, în ciuda singurătății pe care poate o veți simți, nu sunt niciodată departe de voi. Toate aceste încercări au doar un singur scop, să vă întărească în așa măsură credința, încât de fiecare dată să faceți încă un pas spre Mine. Aceasta este așa numita scară ce duce spre perfecțiunea sufletească, care este însăși Raiul. Ea este o scară lungă și poate dura foarte mult până să ajungeți treptele superioare. Fiecare treaptă poate reprezenta o nouă revelație asupra lecțiilor pe care trebuie să le experimentați înainte de a putea câștiga harurile necesare pentru a vă ridica sufletul spre perfecțiunea sufletească necesară pentru a intra în Paradisul Tatălui Meu.

Cu fiecare treaptă urcată, veți dobândi o nouă înțelegere a ceea ce aștept Eu de la voi. Uneori e greu. Altădată poate părea nedrept. Dar cu fiecare treaptă pe care o urcați veți înțelege mai bine Adevărul Învățăturii Mele.

Unii urcă repede aceste trepte, în timp ce alții au nevoie de mai mult timp. Unii dintre discipolii Mei devotați își pot pierde curajul și dau înapoi un pas, doi, sau chiar trei pași odată. Aceasta este normal. Alții, care urcă prea repede, obțin o încredere care îi convinge că ei ar înțelege toate problemele spirituale. Dar acesta este modul înșelătorului de a vă face să credeți și să acceptați această falsă siguranță de sine. Toate darurile pe care le primiți nu pot veni decât de la Mine. Discipolii Mei fideli, ele vă sunt date din Iubirea Mea nemărginită pentru voi. Niciodată nu trebuie să presupuneți că aveți credința puternică mulțumită acțiunilor voastre. Da, credința voastră poate fi puternică datorită inimii voastre simțitoare. Dar și acesta este un dar de la Mine. Voi, pentru a ajunge la ultima treaptă, trebuie să fiți smeriți în iubirea voastră pentru Mine. Fiți virtuoși tot timpul.

Să arătați fermitate în credință, prin toate mijloacele, pentru că aceasta îmi place. Dar niciodată să nu cădeți în capcana de a crede că știți toate secretele Împărăției Divine. Ca oameni, născuți cu păcatul originar, doar timpul vă va revela aceste mistere, copiii Mei.

Încercați întotdeauna să acceptați totul, chiar și încercările pe care poate vi le trimit Eu, ca un Dar de la Mine. Toate Darurile Mele sunt date pentru a vă întări în iubirea voastră față de Mine.

Sunt foarte mândru de toți copiii Mei care cred în Mine și Îmi arată cinstire și respect. Ca Eu să vă pot ridica în Slava deplină a Paradisului Tatălui Meu, trebuie să vă doriți slava unirii perfecte cu Mine.

Aceasta, copiii Mei, cere timp și răbdare, până să ajungeți să vă abandonați total sufletul Mie. Când se va întâmpla aceasta, veți face parte din Trupul Meu Mistic, pe veci.

Copiii Mei, abandonați-vă total în Iubirea Mea curată și niciodată nu va mai trebui să priviți înapoi sau să vă fie teamă, pentru că în Brațele Mele veți fi în siguranță.

Fiți tari, copiii Mei fideli, chiar și în fața obstacolelor, pentru că Eu nu-i voi părăsi niciodată pe devotații Mei discipoli iubiți. Niciodată!

Mântuitorul vostru iubit, Isus Cristos