Luni, 12 septembrie 2011 la ora 12:00

Draga Mea fiică iubită, acum este foarte aproape timpul când lumea se va opri, iar după Marele Avertisment oamenii vor privi lumea altfel. Plăcerile materiale și surplusul nu îi vor mai încânta. Idolii proveniți dintre celebrități și din bunăstare nu vor mai fi venerați de oameni. Nu-și vor mai condamna atât de ușor aproapele și nici nu-și vor mai trata vecinul cu cruzime.

Noua lume, după Marele Avertisment, va fi un loc unde iubirea pentru Mine și pentru Dumnezeu Tatăl va fi venerată cu respect. Conducătorii multor țări care nu sunt creștine își vor arăta cinstirea pentru Tatăl Meu. Toți cei care au poziții de conducere, ce controlează finanțele oamenilor, se vor căi în masă. Mulți alții vor renunța la pozițiile lor de conducere și vor împărți cu frații lor pâinea care vine de la Dumnezeu Tatăl. Pentru că această pâine este a tuturor și este menită să fie împărțită în mod egal.

Multe lucruri bune vor evolua ca rezultat al Marelui Avertisment. Însă multe suflete nu vor fi destul de puternice în credința lor. Ele, din păcate se vor întoarce la căile vechi. Seduși de promisiuni legate de putere, bogăție, control și iubire de sine, ele Îl vor respinge pe Dumnezeu Tatăl. Vor ști Adevărul, însă asta nu va fi de-ajuns pentru ei. Acești sărmani păcătoși slabi, vor fi spini în coasta voastră, copiii Mei. Fără rugăciunile voastre, păcatele lor vor crea haos într-o lume, care va fi recuperată în timpul noii sale purificări.

Rugăciunea, copiii Mei, este foarte importantă. Trebuie să-L rugați pe Dumnezeu să asculte cererea voastră de a anula persecuția care este planificată de către aceste persoane. Rugăciunea suficientă poate și va și preveni multe grozăvii, pe care acești păcătoși vor încerca să le provoace în lume. Mulți dintre voi sunteți atât de orbi față de planul care e pus la cale în spatele vostru. Semnele se dezvăluie în mod consecvent, însă voi nu reușiți să le recunoașteți.

Copiii Mei, cu cât crește credința voastră, rugați-vă ca Duhul Sfânt să se poată revărsa peste acești păcătoși și să le cuprindă sufletele. Dragii Mei discipoli, Eu, Isus al vostru drag, vă voi apăra. Sub conducerea Mea, nu vă învăț doar să vă rugați pentru aceste biete suflete decăzute, ci și pentru ca prigoana îndreptată spre oamenii simpli, femei și copii să fie eliminată. În cazul în care acești răufăcători, care Îl vor sfida pe Tatăl Meu, vor continua să terorizeze oamenii nevinovați prin noi modalități de control pe care le vor declanșa în lume, ei vor fi pedepsiți.

Acestor păcătoși li se oferă cea mai mare Milostivire posibilă de la răstignirea Mea încoace. Ei ar trebui să salute Marele Avertisment, pentru că va fi pentru ei ultima șansă de răscumpărare. Altfel vor trebui să înfrunte o mare pedeapsă. Această pedeapsă care va fi dată de mâna dreptății divine a Tatălui Meu Veșnic, nu este de dorit. Cu toate că această pedeapsă a fost profețită, ea poate fi diminuată datorită puterii rugăciunilor.

.

Mântuitorul vostru iubit, Regele Milostivirii, Isus Cristos