Marți, 13 septembrie 2011 la ora 15:15

Dragă Mea fiică iubită, Eu sunt, Isus Cristos, cel care a venit în trup.

Slujitorii Mei sfințiți de pretutindeni trebuie să audă acum Cuvântul Meu Preasfânt. Toți discipolii Mei trebuie să împartă aceste mesaje tuturor slujitorilor Mei sfințiți din toate cultele Creștine. Este vital ca ei să fie încurajați să asculte Cuvintele Mele, în acest timp crucial, încă înainte de a fi sfâșiați și împărțiți în două tabere.

Activitatea înșelătorului s-a înfiltrat în fiecare nivel al Bisericii Mele. În curând, încet dar sigur, veți vedea cum numărul Sfintelor Liturghii va fi redus. Veți vedea că vor elimina rugăciunile speciale și câteva Sacramente cum ar fi spovada, încep să se diminueze. Îi chem pe slujitorii Mei Sfințiți să Mă asculte acum și să se roage pentru harul discernământului.

Eu sunt Cel care vă chem acum, ca să pot salva turma voastră. Eu sunt Cel care vreau să vă deschid inimile, ca să puteți să vă faceți planuri pentru aceste timpuri de pe urmă, care anunță un nou început pentru lume.

În curând vi se va cere să arătați credință profetului fals. Vedeți-l așa cum este el în realitate și judecați activitatea lui ca să vedeți dacă aduce roade. Pentru că fructele, care vor fi rodite de el și slujitorii lui, vor fi putrede până la sâmburi. O singură mușcătură din acest fruct va distruge fidelitatea voastră față de Mine. Două sau trei mușcături vor forma un gol între voi și Inima Mea Sfântă, încât va fi aproape imposibil să intrați în Împărăția Tatălui Meu.

Acum fiți atenți la schimbări și veți vedea cum se strecoară în propriile voastre comunități. La început, unele dintre aceste ajustări nu vor părea să constituie vreo problemă. Însă cu trecerea timpului, anumite modificări vor fi impuse, iar voi veți fi siliți să înghițiți minciuni. Minciunile vor veni de la satana și vor fi îmbrăcate în blană de oaie.

Cei care aveți inimile curate veți ști imediat și veți recunoaște viclenia celui rău, în planul de distrugere a Bisericii Mele de pe pământ, chiar din interiorul ei.

Adevărul Meu va crea în lume valuri de indignare, când preoții Mei vor spune că sigur aceste profeții sunt minciuni. Singura minciună pentru care vor trebui să dea mărturie, va fi cea pe care vor fi obligați să o aprobe, care însă va fi în directă opoziție cu Sfânta Scriptură – ce a fost dată omenirii încă de la început. Nu vă permiteți niciodată să acceptați orice alt Adevăr în afară de cel cuprins în Biblia Sfântă.

Vor fi introduse multe schimbări care vor contrazice Cuvântul Tatălui Meu Veșnic. Aceste schimbări, slujitorii Mei sfințiți, nu vor fi de origine dumnezeiască iar voi trebuie să refuzați aceste neadevăruri, dacă vreți să-Mi rămâneți fideli.

Treziți-vă. Rezistați acestor minciuni care vă stau înainte. Nu le acceptați niciodată. Cuvântul Tatălui Meu Veșnic nu se va schimba niciodată. Acesta nu poate fi niciodată modificat de către omenire. Mulți dintre voi veți fi bulversați, deoarece vă veți trezi izolați de colegii voștri slujitori sfințiți. Nu vă temeți pentru asta, pentru că există doar o singură parte pe care o puteți alege. Va fi partea unde stau Eu. Altă parte nu există.

Mântuitorul vostru iubit, Isus Cristos