Miercuri, 14 septembrie 2011 la ora 12:10

Draga Mea fiică iubită, suferința ta s-a ușurat și Eu aș vrea să-ți mulțumesc pentru acest dar. Ea se va întoarce, dar vei fi capabilă să o accepți cu mai multă bucurie în inimă. Am nevoie de suferința ta, pentru că ea salvează sufletele păcătoșilor, care altfel ar sfârși în iad. Într-o zi te vei uita în sufletele lor și te va inunda iubirea și bucuria când îi vei vedea șezând lângă Mine, aproape de tronul Tatălui Meu.

Întotdeauna păcătoșii vor fi îmbrățișați mai întâi, dacă se căiesc pentru păcatele lor. Ei vor fi mereu în prima linie, spre marea surpriză a discipolilor Mei. Aceste suflete au ajuns la Mine prin rugăciunile și suferințele discipolilor Mei și ale sufletelor Mele alese. Discipolii Mei vor înțelege asta, pentru că ei, prin unirea lor cu Mine, se vor bucura pentru salvarea acestor suflete.

Acum, fiica Mea, am nevoie să se salveze tot mai multe suflete. Te rog, roagă-te, ca tu și alte suflete alese să învățați cum poate suferința să mărească numărul acelora care vor păși în Împărăția Tatălui Meu.

Le cer să solicite harurile necesare primirii Darului suferinței. Rețineți că atunci când Eu dau suferința, este un har deosebit, care va aduce la Inima Mea din ce în ce mai multe suflete.

Isus al vostru iubit, Mântuitorul omenirii