Joi, 15 septembrie 2011 la ora 23:50

Draga Mea fiică iubită, tu acum ești martora mai multor detalii ale suferinței pe care am îndurat-o Eu în timpul Răstignirii Mele: abandonul, respingerea, izolarea. Respingerea prin valul de batjocuri din partea autorității și mai ales cea din partea discipolilor Mei devotați. Chiar și apostolii Mei M-au respins atunci când aș fi avut nevoie de ei. Așadar să nu fi surprinsă dacă și cu tine se va întâmpla la fel.

Azi noapte ți-a fost dată o viziune despre Mine stând în picioare înaintea călăilor Mei, pe care a trebuit să-i ascult, atunci când minciunile lor josnice M-au condamnat, pe Mine și Adevărul Învățăturilor Mele. La fel veți fi tratați și voi, tu și discipolii Mei, de mâna celor care nu pot accepta Adevărul, sau îl găsesc detestabil.

Fiica Mea, în general Adevărul este tratat cu prudență extremă sau cu refuz deschis și uneori este considerat blasfemie. Să nu te temi, deoarece Cuvintele pe care ți le dau nu sunt altceva decât Adevărul. Nu trebuie să te temi niciodată să faci public ceea ce Îți dau Eu. De ce ți-aș da minciuni? De ce aș vrea să subminez aceste mesaje, permițând unui neadevăr să ajungă în ele? Căci asta ar fi în contradicție cu voința Tatălui Meu. Nici măcar satanei nu îi este permis să se amestece în aceste mesaje, oricât de mult ar încerca.

Cu cât devin mai puternice aceste mesaje, ele vor deveni obiectul mai multor dispute și ridiculizări. Totuși mulți vor fi atrași de ele, deoarece dincolo de toate ei nu vor lăsa neascultat imboldul Duhului Sfânt care le va atinge sufletele.

Cu timpul, copiii Mei, ei Îmi vor mulțumi că i-am ajutat să poată trece prin mărăcinișul țepos al confuziei, care i-ar fi împiedicat să ajungă la poarta Paradisului, deoarece fără îndrumarea Mea de acum, ar fi pierduți. Nu ar găsi forța să ajungă în siguranță la poarta Noului Paradis, noua Eră de Pace pe Pământ, care îi așteaptă pe toți cei care Mă urmează pe Mine și învățăturile Mele.

Mântuitorul și Învățătorul vostru iubit, Isus Cristos