Sâmbătă, 17 septembrie 2011 la ora 18:50

Draga Mea fiică iubită, în sfârșit ai înțeles că atunci când te simți respinsă este pur și simplu oglindirea propriei Mele Agonii. Când ești în uniune cu Mine, ca și acum, aceasta agonie va face parte de acum din viața ta. Când oamenii resping mesajele publicate de tine, atunci ei refuză Cuvântul Meu Preasfânt. Când îl pun la îndoială și-i găsesc cusururi, atunci Mă critică pe Mine. Când se uită de sus la tine, atunci pe Mine Mă ridiculizează. Când râd de aceste mesaje, atunci Mă răstignesc.

Ce simți tu este doar o frântură din suferințele Mele, atunci când privesc cu tristețe orbirea omenirii față de Adevărul Existenței Tatălui Meu Veșnic. Durerea și suferința pe care o simt când trebuie să asist la păcatele omenirii, inclusiv păcatele credincioșilor, sunt și mai intense. Acest chin încetează cu greu, dar este ușurat de suferința ispășitorilor. Este ușurat de asemenea și prin iubirea pe care Mi-o arată discipolii Mei, prin devotamentul lor față de Mine.

Fiica Mea, cu toate că am nevoie de suferință ca să salvez și alte sărmane suflete nenorocite, totuși ea [suferința] nu este ceva care Îmi face plăcere. Este dureros să văd asta, însă prin ea găsesc consolare. Sunt atât de multe lucruri pe care trebuie încă să le înveți, și care sunt greu de înțeles pentru tine, fiica Mea. Căile Împărăției Dumnezeiești nu pot fi înțelese de către omenire. Într-o zi vor înțelege.

Să știți copiii Mei, că vremurile grele pe care omul, de-a lungul secolelor, a trebuit să le îndure, se apropie de sfârșit. Aceasta este o veste bună pentru omul care arată iubire față de aproapele său și astfel Mă iubește pe Mine. De asemenea, se va termina în sfârșit și suferința Mea, pe care o îndur pentru că vă iubesc pe toți.

Aceasta Iubire este puternică și veșnic roditoare și va fi cauza salvării voastre de pe urmă.

Du-te acum, fiica Mea, și acceptă suferința cu mai multă înțelegere în inimă. Bucurați-vă pentru că vremea Păcii și Gloriei aproape că a sosit.

Prietenul și Mântuitorul vostru iubitor,  Isus Cristos, Regele Omenirii